WONINGVENTILATIE IN DE KEMPEN

DN TECHNIEKEN

Ploegstraat 2

2360 Oud-Turnhout

0486 / 23 62 60

info@dntechnieken.be

www.dntechnieken.be

Wij installeren milieuvriendelijke en energiezuinige verwarmingstoestellen in nieuwbouw en bestaande woningen.  Ook alle sanitaire installaties en badkamerrenovaties nemen wij voor onze rekening. Ben je op zoek naar een airco voor je woonkamer, slaapkamer of kantoor?  Dan ben je bij DN Technieken aan het juiste adres.  Ook voor ventilatietechnieken kan je bij ons terecht.

DANNY MERMANS bvba

Ploegstraat 2

2360 Oud-Turnhout

0486 / 23 62 60

info@dannymermans.be

www.dannymermans.be

Danny Mermans bvba bestaat uit een team van 5 ervaren loodgieters, gespecialiseerd in alle sanitair, verwarming, woningventilatie, hernieuwbare energie en badkamerrenovaties. Dit voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, voor installaties en herstellingen. Ook voor industrie en grote bouwprojecten is Danny Mermans bvba dé betrouwbare vakman.

WOUTERS NICK

Beemdenstraat 2 bus 2

2340  Beerse

0496 / 96.43.11

info@nickwouterssanitair.be

www.nickwouterssanitair.be

Ben je aan het bouwen of verbouwen? En heb je iemand nodig voor je verwarmingsinstallatie, sanitair, woningventilatie of hernieuwbaar energiesysteem? Neem dan zeker contact op met Wouters Nick Sanitair & verwarming. Na 10 jaar ervaring in verwarming en sanitair, heeft Nick in 2015 de éénmanszaak  Wouters Nick  Sanitair & verwarming opgestart.

MOORKENS GEERT GCV

Pleintje 34

2460 Tielen

0476 / 33.92.77 – 014 / 55.28.35

info@moorkensverwarming.be

www.moorkensverwarming.be

Een woningventilatiesysteem dient volledig afgestemd te worden op jouw woning en behoeften. Elk nieuwbouwwoning en elk renovatieproject is anders, waardoor er telkens gekeken moet worden welk ventilatiesysteem het meest rendabele zal zijn. Contacteer Geert Moorkens nu voor een vrijblijvende offerte voor je woningventilatiesysteem.

G&S TECHNICS

Het Laar 37

2340 Vlimmeren

0474 / 68.44.12

info@gnstechnics.be

www.gnstechnics.be

Door de hedendaagse, hoge installatienormen is de luchttoevoer van uw woning exponentieel verkleind. Hierdoor is het noodzakelijk om een ventilatiesysteem in uw woning te integreren. Contacteer G&S-Technics voor een ventilatiesysteem geschikt voor uw woning, zodat u kan genieten van een gezond binnenklimaat.

SEGERS JEF bvba

Steenweg op Weelde 11

2330 Merksplas

Gsm 0499 / 24 04 84

info@loodgieterij-segers.be

www.loodgieterij-segers.be

Ben je op zoek naar een loodgieter waar Service met een hoofdletter geschreven wordt?  Dan ben je bij Jef Segers uit Merksplas aan het juiste adres. Wij verzorgen zowel de nieuwe installatie als herstellingen en onderhoud aan sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties, warmtepompen en ventilatietechnieken.

Remeysen P. bvba

Bredaseweg 31

2381 Weelde-Statie

Tel.: 014 / 65 89 17

info@verwarmingremeysen.be

www.verwarmingremeysen.be

Centrale Verwarming Paul Remeysen bvba uit Weelde is gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties, sanitair, elektriciteitswerken en ventilatietechnieken.  Volledige installaties worden steeds correct en binnen de afgesproken termijn opgeleverd.  Voor het onderhoud, reparaties en depannages van alle merken staan ze dagelijks klaar.

BD ELEKTRO bvba

Oudegodstraat 27

2370 Arendonk

0476 / 35 12 53

info@bd-elektro.be

www.bd-elektro.be

Bart Daemen van BD Elektro uit Arendonk is door zijn jarenlange ervaring uw betrouwbare partner voor alle algemene elektriciteitswerken, woningventilatie, smarthome, poortautomatisatie en betonboringen, voor nieuwbouw en renovatie. Voor zowel installatie als service, onderhoud en herstellingen kan u bij hem terecht.

NEVELSTEEN  JEF bvba

Heieinde 22/1

2260 Oevel-Westerlo

0475 / 50 18 75

info@verwarmingjefnevelsteen.be

www.verwarmingjefnevelsteen.be

Op zoek naar een professioneel installateur voor een nieuwe verwarmingsinstallatie, sanitair, woningventilatie of hernieuwbaar energiesysteem?  Dan ben je bij Jef Nevelsteen bvba uit Westerlo aan het juiste adres. Wil je als zelfbouwer de installatie liever zelf doen?  Ook dit kan bij Jef Nevelsteen bvba.

E.K.S.G. Electro Koeling Service Gorrens

Marckstraat 12

2330 Merksplas

0477 / 44.62.73

info@eksg.be

www.eksg-airco.be

Moderne woningen worden steeds beter geïsoleerd om een zo zuinig mogelijke woning te verkrijgen. Cruciaal hierin is om een optimale ventilatie te voorzien. Niet is zo ongezond als een slecht binnenklimaat. E.K.S.G.-Airco levert en plaatst alle woningventilatiesystemen. We werken vooral met de merken Samsung, Ventilair en Zehnder.

CVL LOODTS BVBA

Mariëndal 17

2400 Mol

014 / 37.11.39

info@verwarmingloodts.be

www.verwarmingloodts.be

BVBA Loodts : slechts 1 adres voor verwarming, sanitair, woningventilatie en zonneboilers.   Met meer dan 40 jaar ervaring weet Marcel Loodts waar hij over praat. Bij BVBA Loodts kan je terecht voor nieuwbouw installaties in huizen, villa’s en appartementen.  Ook voor de verbouwing, vernieuwing en renovatie van installaties in bestaande woningen.