VLOER- EN TEGELWERKEN IN DE KEMPEN

E.A. TOTAAL BOUW

Stwg op Zevendonk 13E

2300 Turnhout

0471 / 36 31 88

info@eabouw.be

www.eabouw.be

E.A. Totaal Bouw is dé specialist voor alle nieuwbouw, verbouwingen en renovatieprojecten. Contacteer ons voor afbraakwerken, ruwbouw en metselwerken, plaatsen en herstellen van platten daken,   bezettingswerken, nieuwe badkamers en verwarmingsinstallaties, elektriciteitswerken, vloeren en schilderwerken.

LAVRIJSSEN bvba

Stevennekens 51

2310 Rijkevorsel

0495 / 52 05 06

info@lavrijssen.be

www.vloerentegelwerkenlavrijssen.be

Vloer en tegelwerken Lavrijssen werd in 1997 opgericht en staat garant en bekend voor het professioneel en vakkundig uitvoeren van al uw vloer en tegelwerken . Reeds 21 jaar werken Vader & Zoon met passie in het familiebedrijf, en hebben een bijzondere verhouding met enerzijds innovatie en anderzijds traditie. Wij zetten dag na dag in om bij u hoogwaardige kwaliteit af te leveren.

W.S.K.S. Team bvba

Meergoorstraat 1

2340 Beerse

Gsm 0475 / 71 99 38

john@totaalrenovatiedaems.be

www.totaalrenovatiedaems.be

Totaalrenovatie Daems uit Beerse heeft een jarenlange ervaring in alle renovatie- en verbouwingswerken.  Elk huis, appartement of villa wordt door ons verbouwd tot een volledig nieuwe woning.  Ook voor verbouwingswerken of vernieuwingswerken aan commerciële ruimtes zoals kantoren of winkels, ben je bij ons aan het juiste adres.

’T RUSTIEKE

Stwg op Hoogstraten 72 unit 10

2330 Merksplas

0471 / 96 01 83

info@trustieke.be

www.trustieke.be

Van klassiek tot strak, van landelijk tot stads, modern tot tijdloos, iedere vorm van interieurinrichting kan degelijkheid verdragen. De oude natuursteen en marmers die door weer en wind geoxideerd zijn, vol fossielen en met een blauwgrijze tint zijn buitengewone materialen voor vloeren, keukenbladen, douche. Duurzame, vloeren en een mooie, landelijke haard geven een gevoel van degelijkheid en geborgenheid.

STEVEN DAEMS

Laar 2018

2440 Geel

Gsm 0494 / 800 363

info@bouwwerkenstevendaems.be

www.bouwwerkenstevendaems.be

Bouwwerken Steven Daems uit Geel is met meer dan 25 jaar bouwervaring de aangewezen partner voor alle ruwbouwwerken (nieuwbouw, verbouwingen, renovaties), chape en bezettingswerken, badkamerrenovaties van A tot Z, vloer-en tegelwerken en karweiwerken. Alle werken worden uitgevoerd door een team van professionele vakmensen.

CHA-VLO

Molenzicht 23

2370 Arendonk

0486 / 35.32.99

info@chavlo.be

www.chavlo.be

Cha-Vlo uit Arendonk is de unieke partner voor het plaatsen van vloer- en wandtegels, het bekleden van trappen met natuursteen of keramische tegels, het aanbrengen van chape, zowel voor nieuwbouw als renovatie, en voor kleine verbouwingswerken tot totaalrenovaties. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek en offerte.

Sam Van Grambreren

Jan de Knuytstraat 29

2380 Ravels

0478 / 472 594

sam.van.gramberen@telenet.be

www.vloerderravelsturnhout.be

Ben je op zoek naar een professionele vloerder / tegelzetter in de Kempen? Sam Van Gramberen heeft een jarenlange ervaring met allerhande vloer- en tegelwerken in en rondom het huis. Maar wij doen meer. Wij zijn ook de geschikte partner voor badkamerrenovaties, van afbraak tot oplevering, verbouwingen en renovaties, gyprocwerken en natuursteen. En dit alles voor zowel nieuwbouw als renovatie.

VERHEIJEN JOHAN BVBA

Rhoode 96

2360 Oud-Turnhout

0496 / 70.20.44

info@johanverheijen.be

www.johanverheijen.be

Johan Verheijen bvba is een jong en dynamisch bedrijf dat beschikt over een jarenlange ervaring in de bouwsector en is daardoor de specialist voor het plaatsen van vloeren en tegels en voor volledige badkamerrenovaties. Kwaliteit wordt gegarandeerd door een ploeg van gemotiveerde werkkrachten en een meewerkende zaakvoerder.

POELS Projects

Sint Rochusstraat 14

2340 Beerse

0498 / 48 79 89

info@poelsprojects.be

www.poelsprojects.be

POELS Projects: dé specialist voor alle klus- en renovatiewerken, vloer- en tegelwerken en badkamerrenovaties. Wij plaatsen wand- en tegelvloeren, binnen en buiten.  Alle karwei- en renovatiewerken in en rond je woning voeren wij uit.  Van metselwerken tot werken aan platte daken.  Wij zijn gespecialiseerd in totale badkamerrenovaties. En je kan bij ons terecht voor zaag- en afplakwerk van houten kasten en kastdeuren.

VAN VLASSELAER HANS bvba

Zammelseweg 60

2440 Geel

0475 / 68 31 52

info@dakrenovatiewerkenvvh.be

www.dakrenovatiewerkenvvh.be

Dak -en renovatiewerken Van Vlasselaer bvba voert alle dakwerken en renovatiewerken uit aan hellende daken en platte daken, met specialiteit "dak over dak".

Alle renovatiewerken aan vloeren, wanden en plafonds worden door ons uitgevoerd.  Daarnaast voeren wij ook totaalrenovaties aan woningen uit.  Van vloeren en wanden tot volledige badkamerrenovaties.