VLOER- EN TEGELWERKEN IN DE KEMPEN

W.S.K.S. Team bvba

Oostmalseweg 82

2340 Beerse

Gsm 0475 / 71 99 38

john@totaalrenovatiedaems.be

www.totaalrenovatiedaems.be

Totaalrenovatie Daems uit Beerse heeft een jarenlange ervaring in alle renovatie- en verbouwingswerken.  Elk huis, appartement of villa wordt door ons verbouwd tot een volledig nieuwe woning.  Ook voor verbouwingswerken of vernieuwingswerken aan commerciële ruimtes zoals kantoren of winkels, ben je bij ons aan het juiste adres.

STEVEN DAEMS

Laar 2018

2440 Geel

Gsm 0494 / 800 363

info@bouwwerkenstevendaems.be

www.bouwwerkenstevendaems.be

Bouwwerken Steven Daems uit Geel is met meer dan 25 jaar bouwervaring de aangewezen partner voor alle ruwbouwwerken (nieuwbouw, verbouwingen, renovaties), chape en bezettingswerken, badkamerrenovaties van A tot Z, vloer-en tegelwerken en karweiwerken. Alle werken worden uitgevoerd door een team van professionele vakmensen.

CHA-VLO

Molenzicht 23

2370 Arendonk

0486 / 35.32.99

info@chavlo.be

www.chavlo.be

Cha-Vlo uit Arendonk is de unieke partner voor het plaatsen van vloer- en wandtegels, het bekleden van trappen met natuursteen of keramische tegels, het aanbrengen van chape, zowel voor nieuwbouw als renovatie, en voor kleine verbouwingswerken tot totaalrenovaties. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek en offerte.

Sam Van Grambreren

Jan de Knuytstraat 29

2380 Ravels

0478 / 472 594

sam.van.gramberen@telenet.be

www.vloerderravelsturnhout.be

Ben je op zoek naar een professionele vloerder / tegelzetter in de Kempen? Sam Van Gramberen heeft een jarenlange ervaring met allerhande vloer- en tegelwerken in en rondom het huis. Maar wij doen meer. Wij zijn ook de geschikte partner voor badkamerrenovaties, van afbraak tot oplevering, verbouwingen en renovaties, gyprocwerken en natuursteen. En dit alles voor zowel nieuwbouw als renovatie.

VERHEIJEN JOHAN BVBA

Rhoode 96

2360 Oud-Turnhout

0496 / 70.20.44

info@johanverheijen.be

www.johanverheijen.be

Johan Verheijen bvba is een jong en dynamisch bedrijf dat beschikt over een jarenlange ervaring in de bouwsector en is daardoor de specialist voor het plaatsen van vloeren en tegels en voor volledige badkamerrenovaties. Kwaliteit wordt gegarandeerd door een ploeg van gemotiveerde werkkrachten en een meewerkende zaakvoerder.

PABLO RENO bvba

Kerkenhoek 34

2340 Vlimmeren

0497 / 71.21.18

Patrickblockx1@gmail.com

www.pablorenovatiewerken.be

Pablo Reno bvba uit Vlimmeren is een familiebedrijf gespecialiseerd in algemene renovatiewerken voor huizen en appartementen, badkamerrenovaties, chapewerken en vloeren voor zowel binnen als buiten. Daarnaast doen zij ook alle nieuwbouw bouwwerken.

BSM ALGEMENE RENOVATIEWERKEN

Lijsterweg 23

2380 Ravels

0496 / 54.25.80

info@renovaties-bsm.eu

www.renovatiesbsm.be

Wens je de voorgevel van je woning te vernieuwen? Of kies je voor een bijgebouw in hout? Dit kan perfect met houten gevelbekleding, zelfs met isolatie, geplaatst door BSM Algemene Renovatiewerken. Houten gevelbekleding kan voor alle woningen, nieuwbouw of renovatiewoningen, modern, klassiek en landelijk.

LAVRIJSSEN bvba

Stevennekens 51

2310 Rijkevorsel

0495 / 52 05 06

info@lavrijssen.be

www.vloerentegelwerkenlavrijssen.be

Vloer en tegelwerken Lavrijssen werd in 1997 opgericht en staat garant en bekend voor het professioneel en vakkundig uitvoeren van al uw vloer en tegelwerken . Reeds 21 jaar werken Vader & Zoon met passie in het familiebedrijf, en hebben een bijzondere verhouding met enerzijds innovatie en anderzijds traditie. Wij zetten dag na dag in om bij u hoogwaardige kwaliteit af te leveren.