VERWARMING IN DE KEMPEN

DANNY MERMANS bvba

Ploegstraat 2

2360 Oud-Turnhout

0486 / 23 62 60

info@dannymermans.be

www.dannymermans.be

Danny Mermans bvba bestaat uit een team van 5 ervaren loodgieters, gespecialiseerd in alle sanitair, verwarming, woningventilatie, hernieuwbare energie en badkamerrenovaties. Dit voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, voor installaties en herstellingen. Ook voor industrie en grote bouwprojecten is Danny Mermans bvba dé betrouwbare vakman.

WOUTERS NICK

Gommers 9

2360 Oud-Turnhout

0496 / 96.43.11

info@nickwouterssanitair.be

www.nickwouterssanitair.be

Ben je aan het bouwen of verbouwen? En heb je iemand nodig voor je verwarmingsinstallatie, sanitair, woningventilatie of hernieuwbaar energiesysteem? Neem dan zeker contact op met Wouters Nick Sanitair & verwarming. Na 10 jaar ervaring in verwarming en sanitair, heeft Nick in 2015 de éénmanszaak  Wouters Nick  Sanitair & verwarming opgestart.

Verwarming Van Beeck Gert

Pastoor Carpentierstraat 2

2340 Beerse

0476 / 50 58 14

info@verwarmingvanbeeck.be

www.verwarmingvanbeeck.be

Gert Van Beeck uit Beerse is als gecertificeerd Cerga installateur de aangewezen persoon voor een professionele plaatsing, reparatie en herstelling van elke verwarmingsinstallatie. Ook kan je bij hem terecht voor sanitair, badkamerrenovaties en hernieuwbare energiebronnen zoals zonneboilers en warmtepompen. Op zoek naar een professionele loodgieter? Bel Gert.

G&S TECHNICS

Het Laar 37

2340 Vlimmeren

0474 / 68.44.12

info@gnstechnics.be

www.gnstechnics.be

In een gemiddeld gezin gaat maar liefst 70% van de energiekosten naar de temperatuurregeling van de woning. Een energiezuinige en efficiënte installatie kan u toelaten de kosten hiervan te beperken zonder aan kwaliteit en comfort te moeten inboeten. G&S Technics zorgt voor een geschikte installatie, op maat van u. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte.

Remeysen P. bvba

Bredaseweg 31

2381 Weelde-Statie

Tel.: 014 / 65 89 17

info@verwarmingremeysen.be

www.verwarmingremeysen.be

Centrale Verwarming Paul Remeysen bvba uit Weelde is gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties, sanitair, elektriciteitswerken en ventilatietechnieken.  Volledige installaties worden steeds correct en binnen de afgesproken termijn opgeleverd.  Voor het onderhoud, reparaties en depannages van alle merken staan ze dagelijks klaar.

MOORKENS GEERT GCV

Pleintje 34

2460 Tielen

0476 / 33.92.77 – 014 / 55.28.35

info@moorkensverwarming.be

www.moorkensverwarming.be

Ben je op zoek naar een nieuwe verwarmingsinstallatie? Geert Moorkens is dé specialist om je daarmee verder helpen. Als erkend installateur kan je bij hem ook terecht voor alle onderhoud, reparaties en herstellingen. Daarnaast zorgen wij ook voor de installatie en het onderhoud van zonneboilers en warmtepompen. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte.

COMEET VERWARMING

Oostmalsesteenweg 323

2310 Rijkevorsel

0478 / 78.91.24

info@comeetverwarming.be

www.comeetverwarming.be

Heeft u een probleem met sanitair, loodgieterij of centrale verwarming?  Heeft uw ketel dringend onderhoud of een herstelling nodig? Bel ons nu! Wij leveren een snelle en goede service.  Wij komen ook ’s avonds of tijdens het weekend voor dringende herstellingen.  Sam Mets, voor al uw loodgieterij en centrale verwarming in Turnhout en omstreken.

SEGERS JEF bvba

Steenweg op Weelde 11

2330 Merksplas

Gsm 0499 / 24 04 84

info@loodgieterij-segers.be

www.loodgieterij-segers.be

Ben je op zoek naar een loodgieter waar Service met een hoofdletter geschreven wordt?  Dan ben je bij Jef Segers uit Merksplas aan het juiste adres. Wij verzorgen zowel de nieuwe installatie als herstellingen en onderhoud aan sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties, warmtepompen en ventilatietechnieken.

NEVELSTEEN  JEF bvba

Heieinde 22/1

2260 Oevel-Westerlo

0475 / 50 18 75

info@verwarmingjefnevelsteen.be

www.verwarmingjefnevelsteen.be

Op zoek naar een professioneel installateur voor een nieuwe verwarmingsinstallatie, sanitair, woningventilatie of hernieuwbaar energiesysteem?  Dan ben je bij Jef Nevelsteen bvba uit Westerlo aan het juiste adres. Voor de installatie van nieuwe verwarmingsinstallaties gebruikt het merk Junkers/Bosch.  Ook voor reparaties, herstellingen en onderhoud van alle merken kan je terecht.

E.K.S.G. Electro Koeling Service Gorrens

Marckstraat 12

2330 Merksplas

0477 / 44.62.73

info@eksg.be

www.eksg-airco.be

Bent u op zoek naar een installateur voor airconditioning, warmtepomp of vloerverwarming? U zoekt een professionele technieker die op de hoogte is van de nieuwste technologieën op het gebied van ventilatiesystemen en centrale afzuigsystemen? Heeft u een elektrieker nodig? Dan bent u bij E.K.S.G. uit Merksplas aan het juiste adres.

CVL LOODTS BVBA

Mariëndal 17

2400 Mol

014 / 37.11.39

info@verwarmingloodts.be

www.verwarmingloodts.be

BVBA Loodts : slechts 1 adres voor verwarming, sanitair, woningventilatie en zonneboilers.   Met meer dan 40 jaar ervaring weet Marcel Loodts waar hij over praat. Bij BVBA Loodts kan je terecht voor nieuwbouw installaties in huizen, villa’s en appartementen.  Ook voor de verbouwing, vernieuwing en renovatie van installaties in bestaande woningen.

VAN HOOF bvba

Dikberd 14 unit 5c1

2200 Herentals

0474 / 89 28 07

info@vanhoof-bvba.be

www.vanhoofsanitair.be

Van Hoof bvba is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in sanitair, verwarming, ventilatie en groene energie. Bij ons kan je rekenen op kwaliteit en vakmanschap voor alle loodgieterij, verwarmingsinstallaties, ventilatiesystemen en hernieuwbare energiesystemen. Wij zijn een door Cerga erkend gasinstallateur, wij kunnen dus meteen een keuringsbewijs afleveren na de installatie.

VAN HOOF ZELFBOUW bvba

Dikberd 14 unit 5c1

2200 Herentals

0474 / 89 28 07

info@vhzelfbouw.be

www.vhzelfbouw.be

Door het zelf uitvoeren van de installatie van sanitair, verwarming, ventilatie en milieuvriendelijke energiepakketten zal je duizenden euro’s besparen op je bouwbudget.  Je moet geen bouwervaring hebben, iedereen kan zelfbouwen.  En met begeleiding en advies van Van Hoof Zelfbouw garanderen wij een perfecte installatie van elk zelfbouwpakket voor sanitair, verwarming, ventilatie en groene energie.