SCHRIJNWERKERS IN DE KEMPEN

MEEUS PETER

Heikant 46

2370 Arendonk

0478 / 95 94 39 (na 17u)

0499 / 29 26 37

info@meeuspeter.be

www.meeuspeter.be

Meeus Peter uit Arendonk is dé specialist voor alle karweien in en rond je woning. Ook alle houtwerk op maat wordt perfect uitgevoerd. Laswerken zoals trappen, trapleuningen en balustrades vervaardigen wij samen met onze partner Stax laswerken. Wij zijn gecertificeerd plaatser van Renolit raamfolie. Kom je zelf niet toe aan de reparaties in je woning?  Ook voor kleine klussen komen wij graag naar je toe.

TIMMERBEDRIJF EVT

Chaamseweg 25

B-2387 Baarle Hertog

0031/651 299 403

eddy.versmissen@telenet.be

www.timmerbedrijfevt.be

Timmerbedrijf EVT te Baarle Hertog / Baarle Nassau is dé specialist voor alle dakwerken, buitenschrijnwerkerij en buitenmeubilair.  Alles wordt in eigen atelier vervaardigd.  Elk project is steeds volledig maatwerk.  Van een terrasoverkapping, bijgebouw, poolhouse of buitenkeuken tot buitenmeubilair.  Eddy Versmissen heeft meer dan 30 jaar ervaring en voert alle werkzaamheden steeds zelf mee uit.

PETER DRUYTS Schrijnwerkerij

Kanaaldijk 4E

2380 Ravels

0476 / 39 08 49

peterdruyts@skynet.be

www.schrijnwerkerijpeterdruyts.be

Schrijnwerkerij Peter Druyts in Ravels is gespecialiseerd in de restauratie van geklasseerde gebouwen en beschermde monumenten.  Al het schrijnwerk wordt traditiegetrouw uitgevoerd, met massieve houtsoorten.  Alle ramen, deuren, trappen en vloeren worden met traditioneel Elk werk is volledig maatwerk en wordt door Peter zelf uitgevoerd.vakmanschap gerepareerd of vernieuwd.

BERTELS WOODWORKS

Biezenstraat 13

2470 Retie

0498 / 324 125

Yoeri.bertels@telenet.be

www.bertelswoodworks.be

Bij Bertels Woodworks te Retie kan je terecht voor bijgebouwen, binnen- en buitenschrijnwerk.  Wij hebben ons de voorbije jaren gespecialiseerd in houten bijgebouwen. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor alle binnenschrijnwerk. Buiten verzorgen wij ook de gevelbekleding en zetten we op maat gemaakte veranda’s, afdaken en carports.

DAVE HERRIJGERS

Turnhoutsebaan 103

2470 Retie

0476 / 29.82.42

info@herrijgersinterieur.be

www.herrijgers-interieur.be

Herrijgers Interieur heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in volledige binnenhuisprojecten zoals keukens, badkamers, maatkasten en totaalrenovaties. Wij streven ernaar om kwaliteit en vakmanschap aan te bieden aan onze klanten en om zo hun interieurdromen te kunnen waarmaken.

BART HERMANS BVBA

Algemene Schrijnwerkerij

Veilingstraat 17

2320 Hoogstraten

0474 / 25 65 58

info@schrijnwerkerijbarthermans.be

www.schrijnwerkerijbarthermans.be

Bart Hermans bvba Algemene schrijnwerkerij is gespecialiseerd in alle dakwerken, buiten- en binnenschrijnwerk. Daktimmerwerken, dakbedekking en isolatie voor nieuwbouw en renovatie. Houtskeletbouw woningen of een nieuwe achterbouw in houtskelet volledig op maat. Ook voor alle interieurschrijnwerk voor binnendeuren en kasten of dressings ben je hier aan het juiste adres.

Kenn Snels

Alg. Schrijnwerkerij &

Dakwerken

Zondereigen 89

2387 Baarle-Hertog

0499 / 11 26 89

info@schrijnwerkerijsnels.be

www.schrijnwerkerijsnels.be

Houten bijgebouwen, carports, poolhouses, terrasoverkappingen en tuinhuizen worden op maat gemaakt.  Houten vloeren en trappen, stijlvolle binnendeuren en op maat gemaakte kasten.  Ook gyprocwerken in combinatie met isolatie worden uitgevoerd in nieuwbouwwoningen en bij verbouwingen en renovaties. Voor alle algemene schrijnwerken en dakwerken slechts één adres : Schrijnwerkerij Snels.

ROBIN BROECKX TIMMERWERKEN

Bovenheide 20

2380 Ravels

0494 / 11.78.98

info@timmerwerkenbroeckx.be

www.timmerwerkenbroeckx.be

Naast houtskeletbouw en algemene dakwerken kan je bij Robin Broeckx ook terecht voor allerhande timmer- en schrijnwerken zoals binnendeuren in hout, houten vloeren, houten carports en poolhouses, gyprocwerken en gevelbekleding in hout en Trespa. En dit voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. Contacteer ons voor meer informatie en een offerte op maat.

VHB Schrijnwerkerij bvba

Toekomstlaan 17

2340 Beerse

Gsm 0476 / 97 16 60

jan.vhb@telenet.be

www.vhbschrijnwerkerij.be

Bij VHB schrijnwerkerij te Beerse kan je terecht voor alle binnendeuren op maat, gemaakt in eigen atelier.  Naast alle schilderdeuren op maat maken wij ook brandwerende deuren, designdeuren en landelijke eiken deuren.  Het resultaat zijn unieke deuren.  Alle deuren die je bij ons bestelt, worden rechtstreeks in ons eigen atelier op maat vervaardigd, zonder tussenpersonen.

VGS bvba - algemene schrijnwerkerij

Achtel 23

2310 Rijkevorsel

Gsm 0496 / 95 58 76

stef@vgsschrijnwerkerij.be

www.vgsschrijnwerkerij.be

VGS bvba – Algemene schrijnwerkerij te Rijkevorsel is de specialist voor alle binnen- en buitenschrijnwerk op maat.  Twee generaties, meer dan 25 jaar ervaring en een zaakvoerder die op elke werf aanwezig is staan garant voor een perfecte oplevering van elk project. Wil je graag bouwen of verbouwen met hét natuurlijke product bij uitstek? Wij vervaardigen alle maatwerk in hout in eigen atelier.

Algemene Schrijnwerkerij Van den Broek bvba

Turnhoutseweg 56

2381 Weelde

Gsm 0475 / 90 81 51

freddy@vandenbroek-bvba.be

www.schrijnwerkerijvandenbroek.be

Ben je op zoek naar een schrijnwerkerij of timmerbedrijf waar je terecht kan voor alle timmerwerken in en rond je woning?  Wij zijn gespecialiseerd in keukens, kasten op maat, ramen en deuren, daktimmerwerken en zolderafwerking. Zowel voor particulieren als bedrijven. Ook totaalprojecten zoals het inrichten van een Bed & Breakfast behoort tot onze mogelijkheden.