SCHILDEREN EN BEHANGEN IN DE KEMPEN

WIM KREYNEN BV

Molenberg 47

2460 Tielen

0496 / 653 970

info@wimkreynen.be

www.wimkreynen.be

Alle schilderwerken worden door Wim Kreynen BV professioneel uitgevoerd.  Binnen- en buitenschilderwerken van woningen, kantoorruimtes of winkels.  Het plaatsen van vliesbehang voor een perfect geschilderde muur.  Of een accentmuur in een uitspringende kleur.  Het kan allemaal.

RW SCHILDER- &DECORATIEWERKEN bvba

Beekakkersstraat 27

2340 Beerse

0477 / 42 84 35

rw.schilderwerken@telenet.be

www.rwschilderwerken.be

Ben je op zoek naar een schilder die Kwaliteit met een hoofdletter schrijft?  Dan ben je bij Rob Wouters aan het juiste adres.  Met meer dan 25 jaar ervaring in alle schilder- en decoratiewerken weet Rob waar hij over praat.  Als zelfwerkende patroon staat hij dagelijks op de werf en worden alle schilderwerken door hem zelf uitgevoerd, van A tot Z.  Van de vrijblijvende prijsofferte tot de oplevering van de schilderwerken.

FRANCIS FIJNSCHILDERS BVBA

Busselen 6A

2340  Beerse

0491 / 50.60.89

info@francisfijnschilders.be

www.francisfijnschilders.be

Francis Fijnschilders bvba is een professioneel schildersbedrijf met een team van 5 vakmensen en een meewerkend zaakvoerder. 6 professionele vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring: de garantie dat alle projecten, groot en klein, schilderen, behangen en kaleien, op korte termijn tot in de perfectie afgewerkt worden.

SCHILDER- EN DECORATIEWERKEN RAEYMAKERS KIM

Koningin Fabiolalaan 21

2360 Oud-Turnhout

0499 / 36.79.91

info@sdrk.be

www.sdrk.be

Heb je schilderplannen? Neem dan zeker contact op met SDRK uit Oud-Turnhout. Met onze jarenlange ervaring, uitstekend vakmanschap, oog voor detail en het gebruik van enkel topproducten zorgen wij voor een duurzaam eindresultaat met garantie voor kwaliteit. Je kan bij ons terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken, decoratieve verftechnieken en behangwerken.

SCHILDERSBEDRIJF VAN GORP BVBA

Ambachtstraat 7

2360 Oud-Turnhout

014 / 45.02.71

info@vangorpbvba.be

www.schildersbedrijfvangorp.be

Zoekt u een schildersbedrijf dat meer doet dan verf op gevels aanbrengen? Schildersbedrijf Van Gorp heeft meer dan 50 jaar ervaring in alle schilder en behangwerken, schildertechnieken en vloerbekleding.  Met een uitgebreid team van professionele, in huis opgeleide, fijnschilders zorgen wij steeds voor een snelle en correcte oplevering.  Wij werken voor particulieren, bedrijven, scholen en ziekenhuizen.