SANITAIR IN DE KEMPEN

DN TECHNIEKEN

Ploegstraat 2

2360 Oud-Turnhout

0486 / 23 62 60

info@dntechnieken.be

www.dntechnieken.be

Wij installeren milieuvriendelijke en energiezuinige verwarmingstoestellen in nieuwbouw en bestaande woningen.  Ook alle sanitaire installaties en badkamerrenovaties nemen wij voor onze rekening.

Ben je op zoek naar een airco voor je woonkamer, slaapkamer of kantoor?  Dan ben je bij DN Technieken aan het juiste adres.  Ook voor ventilatietechnieken kan je bij ons terecht.

WOUTERS NICK

Beemdenstraat 2 bus 2

2340  Beerse

0496 / 96.43.11

info@nickwouterssanitair.be

www.nickwouterssanitair.be

Ben je aan het bouwen of verbouwen? En heb je iemand nodig voor je verwarmingsinstallatie, sanitair, woningventilatie of hernieuwbaar energiesysteem? Neem dan zeker contact op met Wouters Nick Sanitair & verwarming. Na 10 jaar ervaring in verwarming en sanitair, heeft Nick in 2015 de éénmanszaak  Wouters Nick  Sanitair & verwarming opgestart.

BATHING SOLUTIONS

Het Laar 37

2340 Vlimmeren

0474 / 684 412

info@bathingsolutions.be

www.bathingsolutions.be

Bij BATHING Solutions te Beerse kan je terecht voor een nieuwe badkamer van A tot Z.  Naast het plaatsen van badkamers in nieuwbouwwoningen doen wij ook alle badkamerrenovaties in bestaande woningen. Maak van je luxe badkamer een privé wellness ervaring met sauna, jacuzzi, infraroodcabine of Sunshower.

WIM KREYNEN BV

Molenberg 47

2460 Tielen

0496 / 653 970

info@wimkreynen.be

www.wimkreynen.be

Voor alle sanitaire en verwarmingsinstallaties: Wim Kreynen BV.  Ook alle reparaties worden vakkundig uitgevoerd en ook voor kleine werken kan je me steeds contacteren.  Naast het installeren van nieuwe verwarmingsketels heb ik mij gespecialiseerd in ketelrenovatie. Wil je besparen op je bouwbudget?  Denk dan aan zelfbouw en installeer de sanitaire- of verwarmingsinstallatie zelf.  Uiteraard met advies en begeleiding.

DANNY MERMANS bvba

Ploegstraat 2

2360 Oud-Turnhout

0486 / 23 62 60

info@dannymermans.be

www.dannymermans.be

Danny Mermans bvba bestaat uit een team van 5 ervaren loodgieters, gespecialiseerd in alle sanitair, verwarming, woningventilatie, hernieuwbare energie en badkamerrenovaties. Dit voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, voor installaties en herstellingen. Ook voor industrie en grote bouwprojecten is Danny Mermans bvba dé betrouwbare vakman.

CVL LOODTS BVBA

Mariëndal 17

2400 Mol

014 / 37.11.39

info@verwarmingloodts.be

www.verwarmingloodts.be

BVBA Loodts : slechts 1 adres voor verwarming, sanitair, woningventilatie en zonneboilers.   Met meer dan 40 jaar ervaring weet Marcel Loodts waar hij over praat. Bij BVBA Loodts kan je terecht voor nieuwbouw installaties in huizen, villa’s en appartementen.  Ook voor de verbouwing, vernieuwing en renovatie van installaties in bestaande woningen.

G&S TECHNICS

Het Laar 37

2340 Vlimmeren

0474 / 68.44.12

info@gnstechnics.be

www.gnstechnics.be

G&S Technics vernieuwt uw badkamer van a tot z, van afbraak tot oplevering.  Wij starten met de afbraak van de oude badkamer, zorgen voor een nieuwe vloer en wandtegels, passen de elektriciteit aan indien nodig en werken uw nieuwe badkamer af tot in de puntjes.

Sanitair – van onderhoud tot totale badkamerrenovaties.

Verwarming Van Beeck Gert

Pastoor Carpentierstraat 2

2340 Beerse

0476 / 50 58 14

info@verwarmingvanbeeck.be

www.verwarmingvanbeeck.be

Gert Van Beeck uit Beerse is als gecertificeerd Cerga installateur de aangewezen persoon voor een professionele plaatsing, reparatie en herstelling van elke verwarmingsinstallatie. Ook kan je bij hem terecht voor sanitair, badkamerrenovaties en hernieuwbare energiebronnen zoals zonneboilers en warmtepompen. Op zoek naar een professionele loodgieter? Bel Gert.

MOORKENS GEERT GCV

Pleintje 34

2460 Tielen

0476 / 33.92.77 – 014 / 55.28.35

info@moorkensverwarming.be

www.moorkensverwarming.be

Heb je plannen voor een nieuwe badkamer? Dan ben je bij Geert Moorkens aan het juiste adres. Wij zorgen niet enkel voor de plaatsing, maar geven je graag advies over de inrichting van je nieuwe badkamer. Wat is de beste indeling? Waar kan de afvoer liggen? Hoe gaan de leidingen liggen? Samen met jouw keuze van toestellen, zorgen we voor jouw droombadkamer.

SEGERS JEF bvba

Steenweg op Weelde 11

2330 Merksplas

Gsm 0499 / 24 04 84

info@loodgieterij-segers.be

www.loodgieterij-segers.be

Ben je op zoek naar een loodgieter waar Service met een hoofdletter geschreven wordt?  Dan ben je bij Jef Segers uit Merksplas aan het juiste adres. Wij verzorgen zowel de nieuwe installatie als herstellingen en onderhoud aan sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties, warmtepompen en ventilatietechnieken.

COMEET+

Ben Hendrickx

2300  Turnhout

0478 / 78.91.24

info@comeetverwarming.be

www.comeetverwarming.be

Sanitair : badkamer renoveren, verbouwing of herstelling van uw sanitaire installaties. U wenst een nieuwe badkamer? Wij doen niet enkel reparaties maar vernieuwen, indien gewenst, uw volledige badkamer.  Kiest u voor een bad of een inloop douche?  Wij beginnen met het afbreken van uw oude badkamer en zorgen voor een volledig afgewerkte, nieuwe badkamer.

NEVELSTEEN  JEF bvba

Heieinde 22/1

2260 Oevel-Westerlo

0475 / 50 18 75

info@verwarmingjefnevelsteen.be

www.verwarmingjefnevelsteen.be

Op zoek naar een professioneel installateur voor een nieuwe verwarmingsinstallatie, sanitair, woningventilatie of hernieuwbaar energiesysteem?  Dan ben je bij Jef Nevelsteen bvba uit Westerlo aan het juiste adres. Wil je als zelfbouwer de installatie liever zelf doen?  Ook dit kan bij Jef Nevelsteen bvba.

Remeysen P. bvba

Bredaseweg 31

2381 Weelde-Statie

Tel.: 014 / 65 89 17

info@verwarmingremeysen.be

www.verwarmingremeysen.be

Centrale Verwarming Paul Remeysen bvba uit Weelde is gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties, sanitair, elektriciteitswerken en ventilatietechnieken.  Volledige installaties worden steeds correct en binnen de afgesproken termijn opgeleverd.  Voor het onderhoud, reparaties en depannages van alle merken staan ze dagelijks klaar.