RAMEN EN DEUREN IN DE KEMPEN

PETER DRUYTS Schrijnwerkerij

Kanaaldijk 4E

2380 Ravels

0476 / 39 08 49

peterdruyts@skynet.be

www.schrijnwerkerijpeterdruyts.be

Schrijnwerkerij Peter Druyts in Ravels is gespecialiseerd in de restauratie van geklasseerde gebouwen en beschermde monumenten.  Al het schrijnwerk wordt traditiegetrouw uitgevoerd, met massieve houtsoorten.  Alle ramen, deuren, trappen en vloeren worden met traditioneel Elk werk is volledig maatwerk en wordt door Peter zelf uitgevoerd.vakmanschap gerepareerd of vernieuwd.

ALUTO

Brugweg 12

2440 Geel

0499 / 46 11 15

info@aluto.be

www.aluto.be

ALUTO te Geel is dé specialist in aluminium ramen en deuren.  Alle ramen en deuren voor zowel nieuwbouw als renovatie worden door ons in eigen atelier gefabriceerd.

Ook voor veranda’s, terrasoverkappingen en carports in aluminium ben je bij ons aan het juiste adres. Kies bij je ramen voor bijpassende vliegenramen, vliegendeuren en een aangepaste zonnewering.

Kenn Snels

Alg. Schrijnwerkerij & Dakwerken

Zondereigen 89

2387 Baarle-Hertog

0499 / 11 26 89

info@schrijnwerkerijsnels.be

www.schrijnwerkerijsnels.be

Houten bijgebouwen, carports, poolhouses, terrasoverkappingen en tuinhuizen worden op maat gemaakt.  Houten vloeren en trappen, stijlvolle binnendeuren en op maat gemaakte kasten.  Ook gyprocwerken in combinatie met isolatie worden uitgevoerd in nieuwbouwwoningen en bij verbouwingen en renovaties. Voor alle algemene schrijnwerken en dakwerken slechts één adres : Schrijnwerkerij Snels.

BART HERMANS BVBA

Algemene Schrijnwerkerij

Veilingstraat 17

2320 Hoogstraten

0474 / 25 65 58

info@schrijnwerkerijbarthermans.be

www.schrijnwerkerijbarthermans.be

Bart Hermans bvba Algemene schrijnwerkerij is gespecialiseerd in alle dakwerken, buiten- en binnenschrijnwerk. Daktimmerwerken, dakbedekking en isolatie voor nieuwbouw en renovatie. Houtskeletbouw woningen of een nieuwe achterbouw in houtskelet volledig op maat. Ook voor alle interieurschrijnwerk voor binnendeuren en kasten of dressings ben je hier aan het juiste adres.

Algemene schrijnwerkerij BAETENS

Owenslei 49

2400 Mol

0499 / 08 88 71

info@schrijnwerkerijbaetens.be

www.schrijnwerkerijbaetens.be

Schrijnwerkerij Baetens is een jong en dynamisch bedrijf voor alle binnen- en buitentimmerwerken en renovatiewerken.  Wij maken bijgebouwen op maat, pergola’s, carports en overkappingen.  Alle buitenschrijnwerk zoals ramen en deuren nemen we voor onze rekening.  Binnen zorgen we voor deuren en houten vloeren.  Daarnaast doen we ook gyprocwerken zoals het afwerken van zolders.

VHB Schrijnwerkerij bvba

Toekomstlaan 17

2340 Beerse

Gsm 0476 / 97 16 60

jan.vhb@telenet.be

www.vhbschrijnwerkerij.be

Bij VHB schrijnwerkerij te Beerse kan je terecht voor alle binnendeuren op maat, gemaakt in eigen atelier.  Naast alle schilderdeuren op maat maken wij ook brandwerende deuren, designdeuren en landelijke eiken deuren.  Het resultaat zijn unieke deuren.  Alle deuren die je bij ons bestelt, worden rechtstreeks in ons eigen atelier op maat vervaardigd, zonder tussenpersonen.

VGS bvba - algemene schrijnwerkerij

Achtel 23

2310 Rijkevorsel

Gsm 0496 / 95 58 76

stef@vgsschrijnwerkerij.be

www.vgsschrijnwerkerij.be

VGS bvba – Algemene schrijnwerkerij te Rijkevorsel is de specialist voor alle binnen- en buitenschrijnwerk op maat.  Twee generaties, meer dan 25 jaar ervaring en een zaakvoerder die op elke werf aanwezig is staan garant voor een perfecte oplevering van elk project. Wil je graag bouwen of verbouwen met hét natuurlijke product bij uitstek? Wij vervaardigen alle maatwerk in hout in eigen atelier.

DAVY GEVERS

Gierlestraat 6C

2387 Baarle-Hertog

0497 / 31.33.88

info@schrijnwerkerij-gevers.be

www.schrijnwerkerij-gevers.be

Kies voor binnendeuren gemaakt van kwaliteitsvol materiaal. Of je nu op zoek bent naar een moderne binnendeur of een deur in landelijke stijl.  Schrijnwerkerij Gevers geeft advies over de diverse materialen zodat je de perfecte keuze kan maken.  Een keuze die past bij jouw behoeftes en budget, in de stijl van jouw interieur : tijdloos, modern of landelijk.

Algemene Schrijnwerkerij Van den Broek bvba

Turnhoutseweg 56

2381 Weelde

Gsm 0475 / 90 81 51

freddy@vandenbroek-bvba.be

www.schrijnwerkerijvandenbroek.be

Ben je op zoek naar een schrijnwerkerij of timmerbedrijf waar je terecht kan voor alle timmerwerken in en rond je woning?  Wij zijn gespecialiseerd in keukens, kasten op maat, ramen en deuren, daktimmerwerken en zolderafwerking. Zowel voor particulieren als bedrijven. Ook totaalprojecten zoals het inrichten van een Bed & Breakfast behoort tot onze mogelijkheden.

VROMANS Ramen & Deuren

Dirk Vromans

2360 Oud-Turnhout

0475 / 83.42.74

info@vromansramenendeuren.be

www.vromansramenendeuren.be

Vromans ramen & deuren is gespecialiseerd in het plaatsen van ramen, deuren, veranda’s, leefveranda’s en carports in pvc en aluminium.  Bij ons kan je zeker zijn van een kwalitatief resultaat, op maat van jouw smaak en budget. Wij zijn gespecialiseerd in alle renovatiewerken. Ben je op zoek naar ramen en deuren voor je renovatieproject met een beperkt budget? Nergens vind je deze goedkoper!

LEEMANS BVBA

Klein Ravels 120

2380 Ravels

0477 / 86.88.52

leemansbvba@telenet.be

www.schrijnwerkerturnhout.be

Nieuwe ramen of deuren nodig? Leemans bvba staat garant voor een perfecte realisatie van je project! Leemans bvba plaatst alle ramen en deuren, zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten, in hout, aluminium en pvc. Alle ramen en deuren worden gemaakt in het gewenste profiel en het door jou gekozen materiaal, volledig op maat en in de stijl van jouw woning.

ROBIN BROECKX TIMMERWERKEN

Bovenheide 20

2380 Ravels

0494 / 11.78.98

info@timmerwerkenbroeckx.be

www.timmerwerkenbroeckx.be

Plannen voor een nieuwbouwwoning? Of voor een renovatieproject? Neem dan zeker contact op met Robin Broeckx Timmerwerken. Robin is een gediplomeerd schrijnwerker met specialisaties in houtskeletbouw, daktimmerwerken en dakbedekking, houten binnendeuren en vloeren, houten carports en poolhouses, en gevelbekleding in hout en Trespa.

GOOSSENS bvba

Vijverstraat 36

2460 Kasterlee

0475 / 27 85 53

info@montagebedrijf-goossens.be

www.zonweringgoossens.be

Een garagepoort of zonwering nodig? Montagebedrijf Goossens bvba uit Kasterlee heeft dé oplossing voor jou. Rudi Goossens is sinds 1997 gespecialiseerd in het plaatsen en herstellen van industriële sectionale poorten, sectionaalpoorten en kantelpoorten voor particulieren, en poortautomatisatie. Daarnaast verzorgt hij ook de levering en de professionele plaatsing van alle binnen- en buitenzonwering.