POORTEN EN HEKWERKEN IN DE KEMPEN

Metaalwerken Martens Gert

John Lijsenstraat 14D

2321 Meer

0496 / 55 11 52

info@metaalwerken-mg.be

www.metaalwerkenmg.be

Metaalwerken Martens Gert uit Hoogstraten – Meer is al jarenlang de specialist in alle metaalwerken en laswerken.  Van balustrades, buitentrappen en leuningen tot hekwerken, metalen deuren en poorten. Naast het maken en plaatsen van toegangspoorten en deuren kan je ook terecht voor de automatisatie van poorten.  Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met parlofonie of videofonie.

MEEUS PETER

Heikant 46

2370 Arendonk

0478 / 95 94 39 (na 17u)

0499 / 29 26 37

info@meeuspeter.be

www.meeuspeter.be

Meeus Peter uit Arendonk is dé specialist voor alle karweien in en rond je woning. Ook alle houtwerk op maat wordt perfect uitgevoerd. Laswerken zoals trappen, trapleuningen en balustrades vervaardigen wij samen met onze partner Stax laswerken. Wij zijn gecertificeerd plaatser van Renolit raamfolie. Kom je zelf niet toe aan de reparaties in je woning?  Ook voor kleine klussen komen wij graag naar je toe.

BOSSCHAERTS TUINEN

Berkemei 159

2980 Halle-Zoersel

0493 / 622 051

bram@bosschaertstuinen.be

www.bosschaertstuinen.be

Bosschaerts Tuinen is een jong en dynamisch bedrijf dat zich de voorbije jaren gespecialiseerd heeft in tuinaanleg, totaalprojecten en onderhoud.  Niet enkel aanplantingen en gazons maar ook totaalprojecten worden uitgevoerd.  Van het tekenen van een tuinplan tot het plaatsen van afsluitingen en het leggen van opritten en terrassen.  Ook het snoeien en vellen van bomen en snoeien van hagen worden op een professionele manier uitgevoerd.

TIMMERBEDRIJF EVT

Chaamseweg 25

B-2387 Baarle Hertog

0031/651 299 403

eddy.versmissen@telenet.be

www.timmerbedrijfevt.be

Timmerbedrijf EVT te Baarle Hertog / Baarle Nassau is dé specialist voor alle dakwerken, buitenschrijnwerkerij en buitenmeubilair.  Alles wordt in eigen atelier vervaardigd.  Elk project is steeds volledig maatwerk.  Van een terrasoverkapping, bijgebouw, poolhouse of buitenkeuken tot buitenmeubilair.  Eddy Versmissen heeft meer dan 30 jaar ervaring en voert alle werkzaamheden steeds zelf mee uit.

VGS bvba - algemene schrijnwerkerij

Achtel 23

2310 Rijkevorsel

Gsm 0496 / 95 58 76

stef@vgsschrijnwerkerij.be

www.vgsschrijnwerkerij.be

VGS bvba – Algemene schrijnwerkerij te Rijkevorsel is de specialist voor alle binnen- en buitenschrijnwerk op maat.  Twee generaties, meer dan 25 jaar ervaring en een zaakvoerder die op elke werf aanwezig is staan garant voor een perfecte oplevering van elk project. Wil je graag bouwen of verbouwen met hét natuurlijke product bij uitstek? Wij vervaardigen alle maatwerk in hout in eigen atelier.

TUINSCHRIJNWERKERIJ VERCAMMEN bvba

Kiezel 36 - B-2450 Meerhout

0490 / 64 44 22

info@tuinschrijnwerkerij-vercammen.be

www.tuinschrijnwerkerijvercammen.be

Tuinschrijnwerkerij Vercammen uit Meerhout is sinds 2013 dé specialist in op maat gemaakte houten tuinhuizen, poorten en dierenverblijven.

Als zelfwerkende zaakvoerder kiest hij de beste houtsoorten en materialen voor een perfecte afwerking, steeds rekening houdende met je budget.  Tom Vercammen, dé specialist in tuinschrijnwerk.

NICKY TUINAANLEG

Hoogstraatsebaan 43/4

2390 Oostmalle

0496 / 44.39.32

info@nickytuinaanleg.be

www.nicky-tuinaanleg.be

Nicky Tuinaanleg verzorgt een totaalconcept voor tuinen en groenvoorzieningen. Vanaf het ontwerp via de aanleg tot het onderhoud, en dit zowel voor particulieren als bedrijven.  Naast tuinaanplanting zorgen wij ook voor bestratingen zoals opritten en terrassen, houten constructies zoals terrassen en carports, omheiningen, tuinverlichting en pergola’s.

R&S WEGENBOUW

Gildestraat 12

2340 Beerse

0476 / 98.98.91 – 0473 / 81.72.92

contact@rswegenbouw.be

www.rswegenbouw.be

R&S Wegenbouw is gespecialiseerd in het aanleggen van opritten, terrassen, parkings en straten, het plaatsen en vervangen van draadafsluitingen, en ook totaalprojecten inclusief grondwerken, funderingen en rioleringswerken, en dit voor zowel particulieren, bedrijven, openbare instellingen en scholen. R&S Wegenbouw garandeert een kwaliteitsvolle en snelle afwerking van al je projecten.