PLEISTER- EN STUCWERKEN IN DE KEMPEN

Plafonneringswerken Mintjens

 

Ambachtsstraat 30

2390 Westmalle

 

0479 / 61.61.49

 

info@plafonneringswerkenmintjens.be

www.plafonneringswerkenmintjens.be

 

 

Mintjens bv : plafonneringswerken - verlaagde plafonds – scheidingswanden - isolatiewerken

 

Met meer dan 85 jaar ervaring is het bieden van een kwaliteitsvolle service één van onze prioriteiten.

Of het nu gaat over isolatiewerken, gyprocwerken, binnenbezettingen, cementbepleistering of buitenbezetting, wij weten er wel raad mee!

Wij werken zowel voor particulieren als aannemers, zowel in bijvoorbeeld privé-woningen, appartementsgebouwen als in bedrijfsruimten.

Wouters bezettingswerken

Horststraat 20

2370 Arendonk

0478/25 31 51

patrick.wouters2@pandora.be

www.patrickwouters.be

Wouters bezettingswerken uit Arendonk is reeds meer dan 25 jaar dé specialist in alle binnen bepleistering voor jouw woning.  Wij verzorgen de binnenbepleistering voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten.

Zaakvoerder Patrick voert alle werken steeds zelf uit.  Dit is dé garantie voor een perfecte afwerking en oplevering van elke werf.

Bezettingswerken S-gips bvba

Mosselgoren 54

2440 Geel

0498 / 500 807

info@s-gips.be

www.sgips.be

Bezettingswerken S-Gips is een jong en dynamisch bedrijf uit Geel met meer dan 20 jaar ervaring in alle bepleistering, zowel binnen als buiten. Wij staan klaar om al het pleisterwerk in je woning, binnen en buiten, naar jouw wensen af te werken.  Ook voor renovatiewerken ben je bij ons aan het juiste adres.  We garanderen steeds een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Bezettingswerken Tom Verhoeven bvba

Kloosterstraat 104 b4

2275 Gierle

0497 / 85 98 58

verhoeven.tom@skynet.be

www.bezettingswerkentomverhoeven.be

Voor het bepleisteren van uw woning, machinaal en professioneel aangebracht volgens de regels van de kunst, een gratis vakkundige prijsofferte na onderlinge bespreking  van uw bouwplan. Voor alle genre’s van woningen, zowel modern als klassiek, nieuwbouw en renovatie, karweiwerken, … U kan bij ons ook terecht voor het huren van bouwdrogers.

LOGYP bvba

Vaartstraat 76

2330 Merksplas

0496 / 96.71.13

dieter@bezettingswerkenkempen.be

www.bezettingswerkenkempen.be

Logyp bvba : jouw partner voor professioneel en vakkundige binnenbepleistering! Als zaakvoerder, staat Dieter zelf altijd mee op de werf, om alle projecten, zowel voor nieuwbouw als renovatie, van het begin tot het einde volledig mee af te werken. Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats en Service schrijven we met een hoofdletter.

DM Bouwdrogers

Ploegstraat 2  -  2360 Oud-turnhout

Troonplaats 3 b1  -  2060 Antwerpen

0486 / 23 62 60

info@dmbouwdrogers.be

www.dmbouwdrogers.be

DM Bouwdrogers is de aangewezen partner als je op zoek bent naar een Dryfast bouwdroger.  Je huurt een bouwdroger voor 1 week of langer.  Wij geven professioneel advies op maat en zorgen voor gratis levering, plaatsing en ophaling.  Wij verkopen ook alle Dryfast bouwdrogers aan interessante voorwaarden.  Bezoek onze website voor meer informatie.

BEZETTINGSWERKEN GORIS

Neerzijde 10

2460 Kasterlee

0477 / 50.27.14

info@bezettingswerkengoris.be

www.bezettingswerken-goris.be

Bezettingswerken Goris is werkzaam in bepleistering en stukadoorswerk, met een specialisatie in binnenbepleistering voor zowel nieuwbouw als renovatiewerken. Bezettingswerken Goris maakt gebruik van witte bepleistering, cementbepleistering, stucanet en gyplat.

BONGIP PLEISTERWERKEN

Korte Veldstraat 35

2300 Turnhout

0479 / 36.69.06

stef.wynen@bongip.be

www.bongip.be

Bongip Pleisterwerken is gespecialiseerd in binnenbepleistering met een uitgebreid aanbod van renovatie tot nieuwbouw, van woning tot appartement, van kelder tot zolder. Bongip heeft als streefdoel vakkundig, professioneel en proper werk af te leveren, met veel oog voor detail en respect voor andermans werk.

ISOGUN

Verstappen Gunter bvba

De Merodedreef 122

2260 Westerlo

0477 / 67 52 44

verstappengunter@telenet.be

www.iso-gun.be

Gunter Verstappen heeft meer dan 20 jaar ervaring in bezettingswerken.  Met een team van vaste en professionele medewerkers staat Isogun garant voor kwaliteit en een hoogwaardige afwerking van elk project.  Er wordt steeds gekozen voor kwalitatieve materialen aan een betaalbare prijs.  Een strikte planning zorgt voor een snelle en correcte oplevering.

Pleisterwerken HANS VAN KERCKHOVEN

Kuilstraat 50

2480 Dessel

0497 / 65.91.52

info@bezettingswerkenvankerckhovenhans.be

www.bezettingswerkenvankerckhovenhans.be

Ben je op zoek naar een professionele bezetter uit de omgeving voor je buiten- en binnenpleisterwerken? Dan heb je de perfecte partner gevonden met Pleisterwerken Hans Van Kerckhoven. Hans heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring in binnenbezetting, buitenbezetting, cementpleister voor kelders en zwembaden, en het plaatsen van gyproc, gyplat en stucanet.

WES BEZETTINGSWERKEN

Herentalsedijk 50

2440 Geel

0472 / 08.55.42

info@wesbezettingswerken.be

www.wesbezettingswerken.be

Als bezetter is Wesley Helsen gespecialiseerd in alle bezettingswerken binnen.  Of het nu gaat om de bezetting van een nieuwe woning of het bepleisteren van een renovatieproject.  Elke muur in je huis wordt bezet met de beste materialen en vakmanschap.  Voor een optimale kwaliteit. Contacteer Wes Bezettingswerken voor een vrijblijvend informatiegesprek.

VAN OTTEN BEZETTINGSWERKEN

Stoktsebaan 70

2350 Vosselaar

0477 / 13.92.28

info@vanottenbezettingswerken.be

www.vanottenbezettingswerken.be

Ben je op zoek naar een bezetter voor buitenbezettingswerken en binnenbepleistering? Dan ben je bij Van Otten Bezettingswerken aan het goede adres.  Een stukadoorsbedrijf met jaren ervaring en een team van gediplomeerde bezetters. Wij zijn gespecialiseerd in binnenbepleistering voor alle wanden en plafonds in je woning en renovatiewerken aan muren en plafonds.

Van Gestel – Van Peer bvba

Poederleeseweg 101

2275 Lille

014 / 88.24.84

svgestel@skynet.be

www.vangestelvanpeer.be

Ga je een woning of appartementsgebouw bouwen? Of heb je een verbouwing van je bestaande woning gepland? Zoek je een ervaren stukadoor voor de binnenbepleistering van je nieuwbouw of bestaande woning? Vertrouw dan op de expertise van geregistreerd aannemersbedrijf Van Gestel – Van Peer bvba uit Lille.