OPRITTEN EN TERRASSEN IN DE KEMPEN

BOSSCHAERTS TUINEN

Berkemei 159

2980 Halle-Zoersel

0493 / 622 051

bram@bosschaertstuinen.be

www.bosschaertstuinen.be

Bosschaerts Tuinen is een jong en dynamisch bedrijf dat zich de voorbije jaren gespecialiseerd heeft in tuinaanleg, totaalprojecten en onderhoud.  Niet enkel aanplantingen en gazons maar ook totaalprojecten worden uitgevoerd.  Van het tekenen van een tuinplan tot het plaatsen van afsluitingen en het leggen van opritten en terrassen.  Ook het snoeien en vellen van bomen en snoeien van hagen worden op een professionele manier uitgevoerd.

R&S WEGENBOUW

Gildestraat 12

2340 Beerse

0476 / 98.98.91 – 0473 / 81.72.92

contact@rswegenbouw.be

www.rswegenbouw.be

R&S Wegenbouw is gespecialiseerd in het aanleggen van opritten, terrassen, parkings en straten, het plaatsen en vervangen van draadafsluitingen, en ook totaalprojecten inclusief grondwerken, funderingen en rioleringswerken, en dit voor zowel particulieren, bedrijven, openbare instellingen en scholen. R&S Wegenbouw garandeert een kwaliteitsvolle en snelle afwerking van al je projecten.

Geysels bvba Algemene bouwwerken

Heerestraat 55

2360 Oud-Turnhout

0487 / 18 99 08

info@bouwwerkengeysels.be

www.bouwwerkengeysels.be

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf waar je terecht kan voor alle algemene bouwwerken?  Dan ben je bij Geysels Algemene bouwwerken uit Oud-Turnhout aan het juiste adres.  Van nieuwbouw en verbouwingswerken tot vloer- en tegelwerken en klus- en karweiwerken.  Simon Geysels staat met raad en daad klaar voor een professionele uitwerking van elk bouw- of verbouwproject en alle renovatiewerken.

ROB ROEFS

Vogelenzang 2/1

2340 Beerse

0475 / 55 80 54

rob.roefs@telenet.be

www.grondwerken-roefsrob.be

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in grondwerken, gazonaanleg en totaalprojecten?  Dan ben je bij Rob Roefs aan het juiste adres. Eén van de specialisaties van Rob Roefs is gazonaanleg.  Daarnaast worden totaalprojecten uitgevoer .  Dit kan gaan van aanplantingen over draadafsluiting tot alle bestratingswerken rondom je woning.

GRONDWERKEN SCHRAUWEN

Wetschot 44

2340 Vlimmeren

0475 / 29 74 33

guy.schrauwen@telenet.be

www.grondwerkenschrauwen.be

Grondwerken Schrauwen uit Vlimmeren is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in grondwerken, graafwerken, afbraakwerken, terreinen bouwrijp maken, wegeniswerken en bestratingswerken.  Als meewerkende zaakvoerder is Guy Schrauwen op elke werf aanwezig en heeft zo de volledige controle over alle werkzaamheden.

NICKY TUINAANLEG

Hoogstraatsebaan 43/4

2390 Oostmalle

0496 / 44.39.32

info@nickytuinaanleg.be

www.nicky-tuinaanleg.be

Nicky Tuinaanleg verzorgt een totaalconcept voor tuinen en groenvoorzieningen. Vanaf het ontwerp via de aanleg tot het onderhoud, en dit zowel voor particulieren als bedrijven.

Naast tuinaanplanting zorgen wij ook voor bestratingen zoals opritten en terrassen, houten constructies zoals terrassen en carports, omheiningen, tuinverlichting en pergola’s.