KEUKENS IN DE KEMPEN

BERTELS WOODWORKS

Biezenstraat 13

2470 Retie

0498 / 324 125

Yoeri.bertels@telenet.be

www.bertelswoodworks.be

Bij Bertels Woodworks te Retie kan je terecht voor bijgebouwen, binnen- en buitenschrijnwerk.  Wij hebben ons de voorbije jaren gespecialiseerd in houten bijgebouwen. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor alle binnenschrijnwerk. Buiten verzorgen wij ook de gevelbekleding en zetten we op maat gemaakte veranda’s, afdaken en carports.

KORENO-RENOVATIE

Boomsesteenweg 440,

2610 Wilrijk

03 / 337.45.20

info@koreno-renovatie.be

www.koreno-renovatie.be

Koreno-renovatie is dé specialist in totaalrenovaties, vernieuwingen en verbouwingen van appartementen, woningen en villa’s. Het volledige ontwerp en de coördinatie wordt in eigen beheer gedaan. Onze teams van vakmannen staan klaar om alle jobs professioneel uit te voeren. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of kom langs in onze showroom op de Boomsesteenweg 440 in Wilrijk. Open 7 dagen op 7.

DAVE HERRIJGERS

Turnhoutsebaan 103

2470 Retie

0476 / 29.82.42

info@herrijgersinterieur.be

www.herrijgers-interieur.be

Herrijgers Interieur heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in volledige binnenhuisprojecten zoals keukens, badkamers, maatkasten en totaalrenovaties. Wij streven ernaar om kwaliteit en vakmanschap aan te bieden aan onze klanten en om zo hun interieurdromen te kunnen waarmaken.

VGS bvba - algemene schrijnwerkerij

Achtel 23

2310 Rijkevorsel

Gsm 0496 / 95 58 76

stef@vgsschrijnwerkerij.be

www.vgsschrijnwerkerij.be

VGS bvba – Algemene schrijnwerkerij te Rijkevorsel is de specialist voor alle binnen- en buitenschrijnwerk op maat.  Twee generaties, meer dan 25 jaar ervaring en een zaakvoerder die op elke werf aanwezig is staan garant voor een perfecte oplevering van elk project. Wil je graag bouwen of verbouwen met hét natuurlijke product bij uitstek? Wij vervaardigen alle maatwerk in hout in eigen atelier.

Algemene Schrijnwerkerij Van den Broek bvba

Turnhoutseweg 56

2381 Weelde

Gsm 0475 / 90 81 51

freddy@vandenbroek-bvba.be

www.schrijnwerkerijvandenbroek.be

Ben je op zoek naar een schrijnwerkerij of timmerbedrijf waar je terecht kan voor alle timmerwerken in en rond je woning?  Wij zijn gespecialiseerd in keukens, kasten op maat, ramen en deuren, daktimmerwerken en zolderafwerking. Zowel voor particulieren als bedrijven. Ook totaalprojecten zoals het inrichten van een Bed & Breakfast behoort tot onze mogelijkheden.

LEEMANS BVBA

Klein Ravels 120

2380 Ravels

0477 / 86.88.52

leemansbvba@telenet.be

www.schrijnwerkerturnhout.be

Genieten van een diner met vrienden?  Wij zorgen voor je nieuwe keuken waarin je met plezier zal koken! Leemans bvba maakt keukens op maat, volledig naar jouw wensen en in de stijl van je woning. Ook kunnen wij het voorbereidende werk uitvoeren zoals leidings- en elektriciteitswerken. Je hebt dan slechts één aanspreekpunt voor een schitterend totaalresultaat.

DAVY GEVERS

Gierlestraat 6C

2387 Baarle-Hertog

0497 / 31.33.88

info@schrijnwerkerij-gevers.be

www.schrijnwerkerij-gevers.be

Bij Schrijnwerkerij Gevers kan je terecht voor alle binnenschrijnwerk.  Van vloer tot plafond.  Ook voor gyprocwerken en totaalprojecten kan je terecht.  Met een team van vakmensen, van loodgieter tot elektricien, zorgen ze voor een goede opvolging en een oplevering volgens planning. Voor alle projecten op maat : kasten, keukens, badkamers, vloeren, deuren en bijgebouwen.