HOUTEN VLOEREN IN DE KEMPEN

PETER DRUYTS Schrijnwerkerij

Kanaaldijk 4E

2380 Ravels

0476 / 39 08 49

peterdruyts@skynet.be

www.schrijnwerkerijpeterdruyts.be

Schrijnwerkerij Peter Druyts in Ravels is gespecialiseerd in de restauratie van geklasseerde gebouwen en beschermde monumenten.  Al het schrijnwerk wordt traditiegetrouw uitgevoerd, met massieve houtsoorten.  Alle ramen, deuren, trappen en vloeren worden met traditioneel vakmanschap gerepareerd of vernieuwd.  Elk werk is volledig maatwerk en wordt door Peter zelf uitgevoerd.

Kenn Snels

Alg. Schrijnwerkerij & Dakwerken

Zondereigen 89

2387 Baarle-Hertog

0499 / 11 26 89

info@schrijnwerkerijsnels.be

www.schrijnwerkerijsnels.be

Houten bijgebouwen, carports, poolhouses, terrasoverkappingen en tuinhuizen worden op maat gemaakt.  Houten vloeren en trappen, stijlvolle binnendeuren en op maat gemaakte kasten.  Ook gyprocwerken in combinatie met isolatie worden uitgevoerd in nieuwbouwwoningen en bij verbouwingen en renovaties. Voor alle algemene schrijnwerken en dakwerken slechts één adres : Schrijnwerkerij Snels.

KORENO-RENOVATIE

Boomsesteenweg 440,

2610 Wilrijk

03 / 337.45.20

info@koreno-renovatie.be

www.koreno-renovatie.be

Koreno is de specialist in keukens, badkamers, dressings, maatkasten en interieur-inrichting in zowel nieuwbouw als renovatie.  Ook zijn wij gespecialiseerd in Totaal-renovatie, zoals onder andere afbraakwerken, plaatsen van poutrel's, binnen-metselwerken, elektriciteitswerken, sanitairwerken, centrale verwarming, chape-werken, vloer- & wandtegels, parket, gyprocwerken, enz.

JM Parketvloeren bvba

Stenehei 30/6

2480 Dessel

014 / 67 87 86

info@jm-parket.be

www.jmparket.be

Met meer dan 20 jaar ervaring is JM Parketvloeren uit Dessel dé specialist in parket en plankenvloeren.  Niet enkel voor traditioneel parket kan je bij ons terecht.  Ook voor plankenvloeren, bamboe, laminaat en vinylvloeren ben je bij ons aan het juiste adres. Houten planken worden door ons ingekocht en afgewerkt in eigen atelier. Breng gerust een bezoek aan onze ruime toonzaal in Dessel.

DAVE HERRIJGERS

Turnhoutsebaan 103

2470 Retie

0476 / 29.82.42

info@herrijgersinterieur.be

www.herrijgers-interieur.be

Herrijgers Interieur heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in volledige binnenhuisprojecten zoals keukens, badkamers, maatkasten en totaalrenovaties. Wij streven ernaar om kwaliteit en vakmanschap aan te bieden aan onze klanten en om zo hun interieurdromen te kunnen waarmaken.

ROBIN BROECKX TIMMERWERKEN

Bovenheide 20

2380 Ravels

0494 / 11.78.98

info@timmerwerkenbroeckx.be

www.timmerwerkenbroeckx.be

Robin Broeckx Timmerwerken is gespecialiseerd in de plaatsing van parket vloeren, houten vloeren en laminaat vloeren. Wij werken enkel met kwaliteitsmerken die een enorm grote keuze aan materiaal en kleuren kunnen aanbieden, volledig toegepast op de stijl van jouw woning. Een houten vloer voor je nieuwbouwwoning of een nieuwe vloer in je bestaande woning? Bel ons.