HOUTEN BIJGEBOUWEN IN DE KEMPEN

MEEUS PETER

Heikant 46

2370 Arendonk

0478 / 95 94 39 (na 17u)

0499 / 29 26 37

info@meeuspeter.be

www.meeuspeter.be

Meeus Peter uit Arendonk is dé specialist voor alle karweien in en rond je woning. Ook alle houtwerk op maat wordt perfect uitgevoerd. Laswerken zoals trappen, trapleuningen en balustrades vervaardigen wij samen met onze partner Stax laswerken. Wij zijn gecertificeerd plaatser van Renolit raamfolie. Kom je zelf niet toe aan de reparaties in je woning?  Ook voor kleine klussen komen wij graag naar je toe.

TIMMERBEDRIJF EVT

Chaamseweg 25

B-2387 Baarle Hertog

0031/651 299 403

eddy.versmissen@telenet.be

www.timmerbedrijfevt.be

Timmerbedrijf EVT te Baarle Hertog / Baarle Nassau is dé specialist voor alle dakwerken, buitenschrijnwerkerij en buitenmeubilair.  Alles wordt in eigen atelier vervaardigd.  Elk project is steeds volledig maatwerk.  Van een terrasoverkapping, bijgebouw, poolhouse of buitenkeuken tot buitenmeubilair.  Eddy Versmissen heeft meer dan 30 jaar ervaring en voert alle werkzaamheden steeds zelf mee uit.

BERTELS WOODWORKS

Biezenstraat 13

2470 Retie

0498 / 324 125

Yoeri.bertels@telenet.be

www.bertelswoodworks.be

Bij Bertels Woodworks te Retie kan je terecht voor bijgebouwen, binnen- en buitenschrijnwerk.  Wij hebben ons de voorbije jaren gespecialiseerd in houten bijgebouwen. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor alle binnenschrijnwerk. Buiten verzorgen wij ook de gevelbekleding en zetten we op maat gemaakte veranda’s, afdaken en carports.

BART HERMANS BVBA

Algemene Schrijnwerkerij

Veilingstraat 17

2320 Hoogstraten

0474 / 25 65 58

info@schrijnwerkerijbarthermans.be

www.schrijnwerkerijbarthermans.be

Bart Hermans bvba Algemene schrijnwerkerij is gespecialiseerd in alle dakwerken, buiten- en binnenschrijnwerk. Daktimmerwerken, dakbedekking en isolatie voor nieuwbouw en renovatie. Houtskeletbouw woningen of een nieuwe achterbouw in houtskelet volledig op maat. Ook voor alle interieurschrijnwerk voor binnendeuren en kasten of dressings ben je hier aan het juiste adres.

Kenn Snels

Alg. Schrijnwerkerij & Dakwerken

Zondereigen 89

2387 Baarle-Hertog

0499 / 11 26 89

info@schrijnwerkerijsnels.be

www.schrijnwerkerijsnels.be

Houten bijgebouwen, carports, poolhouses, terrasoverkappingen en tuinhuizen worden op maat gemaakt.  Houten vloeren en trappen, stijlvolle binnendeuren en op maat gemaakte kasten.  Ook gyprocwerken in combinatie met isolatie worden uitgevoerd in nieuwbouwwoningen en bij verbouwingen en renovaties. Voor alle algemene schrijnwerken en dakwerken slechts één adres : Schrijnwerkerij Snels.

Algemene schrijnwerkerij BAETENS

Owenslei 49

2400 Mol

0499 / 08 88 71

info@schrijnwerkerijbaetens.be

www.schrijnwerkerijbaetens.be

Schrijnwerkerij Baetens is een jong en dynamisch bedrijf voor alle binnen- en buitentimmerwerken en renovatiewerken.  Wij maken bijgebouwen op maat, pergola’s, carports en overkappingen.  Alle buitenschrijnwerk zoals ramen en deuren nemen we voor onze rekening.  Binnen zorgen we voor deuren en houten vloeren.  Daarnaast doen we ook gyprocwerken zoals het afwerken van zolders.

Dakwerken De Witte BV

Heggelaan 62

2275 Poederlee

Gsm 0496 / 03 39 99

info@dakdewitte.be

www.dakdewitte.be

Dakwerken De Witte BV uit Poederlee is de specialist voor de Kempen voor alle werken aan hellende en platte daken. Daarnaast hebben wij ons toegelegd op het bouwen van eiken bijgebouwen, tuinhuizen, carports en poolhouses. Van de fundering tot de afwerkign worden alle werkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd.

VGS bvba - algemene schrijnwerkerij

Achtel 23

2310 Rijkevorsel

Gsm 0496 / 95 58 76

stef@vgsschrijnwerkerij.be

www.vgsschrijnwerkerij.be

VGS bvba – Algemene schrijnwerkerij te Rijkevorsel is de specialist voor alle binnen- en buitenschrijnwerk op maat.  Twee generaties, meer dan 25 jaar ervaring en een zaakvoerder die op elke werf aanwezig is staan garant voor een perfecte oplevering van elk project. Wil je graag bouwen of verbouwen met hét natuurlijke product bij uitstek? Wij vervaardigen alle maatwerk in hout in eigen atelier.

TUINSCHRIJNWERKERIJ VERCAMMEN bvba

Kiezel 36 - B-2450 Meerhout

0490 / 64 44 22

info@tuinschrijnwerkerij-vercammen.be

www.tuinschrijnwerkerijvercammen.be

Tuinschrijnwerkerij Vercammen uit Meerhout is sinds 2013 dé specialist in op maat gemaakte houten tuinhuizen, poorten en dierenverblijven.

Als zelfwerkende zaakvoerder kiest hij de beste houtsoorten en materialen voor een perfecte afwerking, steeds rekening houdende met je budget.  Tom Vercammen, dé specialist in tuinschrijnwerk.

NICKY TUINAANLEG

Hoogstraatsebaan 43/4

2390 Oostmalle

0496 / 44.39.32

info@nickytuinaanleg.be

www.nicky-tuinaanleg.be

Nicky Tuinaanleg verzorgt een totaalconcept voor tuinen en groenvoorzieningen. Vanaf het ontwerp via de aanleg tot het onderhoud, en dit zowel voor particulieren als bedrijven.

Naast tuinaanplanting zorgen wij ook voor bestratingen zoals opritten en terrassen, houten constructies zoals terrassen en carports, omheiningen, tuinverlichting en pergola’s.

ROB ROEFS

Vogelenzang 2/1

2340 Beerse

0475 / 55 80 54

rob.roefs@telenet.be

www.grondwerken-roefsrob.be

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in grondwerken, gazonaanleg en totaalprojecten?  Dan ben je bij Rob Roefs aan het juiste adres. Eén van de specialisaties van Rob Roefs is gazonaanleg.  Daarnaast worden totaalprojecten uitgevoer .  Dit kan gaan van aanplantingen over draadafsluiting tot alle bestratingswerken rondom je woning.

Sam Van Grambreren

Jan de Knuytstraat 29

2380 Ravels

0478 / 472 594

sam.van.gramberen@telenet.be

www.vloerderravelsturnhout.be

Ben je op zoek naar een professionele vloerder / tegelzetter in de Kempen? Sam Van Gramberen heeft een jarenlange ervaring met allerhande vloer- en tegelwerken in en rondom het huis. Maar wij doen meer. Wij zijn ook de geschikte partner voor badkamerrenovaties, van afbraak tot oplevering, verbouwingen en renovaties, gyprocwerken en natuursteen. En dit alles voor zowel nieuwbouw als renovatie.

ROBIN BROECKX TIMMERWERKEN

Bovenheide 20

2380 Ravels

0494 / 11.78.98

info@timmerwerkenbroeckx.be

www.timmerwerkenbroeckx.be

Plannen voor een nieuwbouwwoning? Of voor een renovatieproject? Neem dan zeker contact op met Robin Broeckx Timmerwerken. Robin is een gediplomeerd schrijnwerker met specialisaties in houtskeletbouw, daktimmerwerken en dakbedekking, houten binnendeuren en vloeren, houten carports en poolhouses, en gevelbekleding in hout en Trespa.

DAVY GEVERS

Gierlestraat 6C

2387 Baarle-Hertog

0497 / 31.33.88

info@schrijnwerkerij-gevers.be

www.schrijnwerkerij-gevers.be

Bij Schrijnwerkerij Gevers kan je terecht voor alle binnenschrijnwerk.  Van vloer tot plafond.  Ook voor gyprocwerken en totaalprojecten kan je terecht.  Met een team van vakmensen, van loodgieter tot elektricien, zorgen ze voor een goede opvolging en een oplevering volgens planning. Voor alle projecten op maat : kasten, keukens, badkamers, vloeren, deuren en bijgebouwen.

EBANISTA GEVELBEKLEDING bvba

Moestoemaatheide 21

2440 Geel

014 / 75 35 28

info@ebanista.be

www.ebanistagevelbekleding.be

Ebanista uit Geel heeft zich de voorbije jaren gespecialiseerd in het plaatsen van gevelbekleding in diverse materialen, isoleren van gevels en zolders, verbouwingswerken, aanleg van terrassen in hout en kunststof en het bouwen van dierenverblijven en stallen.  Door hun jarenlange ervaring leveren zij professioneel werk af en zal je versteld staan van het resultaat.