GYPROCWERKEN IN DE KEMPEN

Bezettingswerken Tom Verhoeven bvba

Kloosterstraat 104 b4

2275 Gierle

0497 / 85 98 58

Verhoeven.tom@skynet.be

www.bezettingswerkentomverhoeven.be

Naast alle bezettingswerken voor nieuwbouw en renovatie, is Bezettingswerken Tom Verhoeven uit Gierle ook dé specialist voor het plaatsen van systeemplafonds en valse wanden. Wil je meer weten over de uitgebreide mogelijkheden? Contacteer Tom voor een vrijblijvend adviesgesprek over Gyproc en Gyplat platen.

Bezettingswerken S-gips bvba

Mosselgoren 54

2440 Geel

0498 / 500 807

info@s-gips.be

www.sgips.be

Bezettingswerken S-Gips is een jong en dynamisch bedrijf uit Geel met meer dan 20 jaar ervaring in alle bepleistering, zowel binnen als buiten. Wij staan klaar om al het pleisterwerk in je woning, binnen en buiten, naar jouw wensen af te werken.  Ook voor renovatiewerken ben je bij ons aan het juiste adres.  We garanderen steeds een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

LOGYP bvba

Vaartstraat 76

2330 Merksplas

0496 / 96.71.13

dieter@bezettingswerkenkempen.be

www.bezettingswerkenkempen.be

Plan je binnenkort verbouwingswerken en zoek je nog een vakman voor de gyproc- en binnenbepleisteringwerken? Logyp bvba is de specialist voor alle gyprocwerken in de Kempen. Bij ons ben je gegarandeerd van vakmanschap met ervaring. Wij zijn trots op het leveren van kwaliteit met een afwerking tot in de puntjes zodat de schilder meteen aan de slag kan.

KORENO-RENOVATIE

Boomsesteenweg 440,

2610 Wilrijk

03 / 337.45.20

info@koreno-renovatie.be

www.koreno-renovatie.be

Koreno-renovatie is dé specialist in totaalrenovaties, vernieuwingen en verbouwingen van appartementen, woningen en villa’s. Het volledige ontwerp en de coördinatie wordt in eigen beheer gedaan. Onze teams van vakmannen staan klaar om alle jobs professioneel uit te voeren. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of kom langs in onze showroom op de Boomsesteenweg 440 in Wilrijk. Open 7 dagen op 7.

BEZETTINGSWERKEN GORIS

Neerzijde 10

2460 Kasterlee

0477 / 50.27.14

info@bezettingswerkengoris.be

www.bezettingswerkengoris.be

Ben je op zoek naar een professionele vakman om al je gyprocwerken uit te voeren? Bij Bezettingswerken Goris kan je terecht voor de afwerking van je zolder met gyproc, de installatie van een verlaagd plafond en nog veel meer. Wil je je woning opnieuw indelen door de plaatsing van enkele valse wanden? Dat kan met Bezettingswerken Goris!

BEZETTINGSWERKEN BOECKX

Reenstraat 9

2370 Arendonk

0474 / 70.44.10

bezettingswerken.boeckx@gmail.com

www.bezettingswerken-boeckx.be

U bouwt of verbouwt? Dan kijkt u ongetwijfeld tegen bezettingswerken aan. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u daarmee zeker verder helpen. Of het nu gaat om gevelbepleistering of het bepleisteren van de binnenmuren, het plaatsen van gyprocwanden en plafonds, wij leveren steeds vakwerk. Contacteer Bezettingswerken Boeckx voor meer informatie.

ISOGUN

Verstappen Gunter bvba

De Merodedreef 122

2260 Westerlo

0477 / 67 52 44

verstappengunter@telenet.be

www.iso-gun.be

Isogun te Westerlo is dé specialist voor alle bezettingswerken, binnen en buiten. Naast alle pleisterwerken worden ook gyprocwerken uitgevoerd.  Wanden en plafonds worden geplaatst en afgewerkt.  Het interieur wordt, indien gewenst, afgewerkt met mouluren, mortex of tadelakt.  De buitenzijde van je woning kan indien gewenst afgewerkt worden met steenstrips.

ROBIN BROECKX TIMMERWERKEN

Bovenheide 20

2380 Ravels

0494 / 11.78.98

info@timmerwerkenbroeckx.be

www.timmerwerkenbroeckx.be

Heb je plannen voor een nieuw plafond of nieuwe wanden in gyproc? Gyproc biedt tal van voordelen. Een gyproc plafond kan op elke gewenste hoogte geplaatst worden en kan voorzien worden van inbouwspots en leidingen.   Kamers opnieuw indelen kan perfect met gyproc scheidingswanden. Contacteer Timmerwerken Broeckx om jouw plannen te bespreken.

JDR VERBOUWINGEN

Magerman 8

2360 Oud-Turnhout

0498 / 36 09 72

info@jdrverbouwingen.be

www.jdrverbouwingen.be

JDR Verbouwingen uit Oud-Turnhout is dé specialist op het gebied van verbouwingswerken, gyprocwerken, badkamerrenovaties, tuinaanleg, kunstgras, grasmatten, dakwerken, onderhoud en reparatie van platte daken. Joeri is uw enige aanspreekpunt voor alle werken. Daardoor kan hij een correcte en stipte oplevering garanderen van elke werf of verbouwing.

Sam Van Grambreren

Jan de Knuytstraat 29

2380 Ravels

0478 / 472 594

sam.van.gramberen@telenet.be

www.vloerderravelsturnhout.be

Ben je op zoek naar een professionele vloerder / tegelzetter in de Kempen? Sam Van Gramberen heeft een jarenlange ervaring met allerhande vloer- en tegelwerken in en rondom het huis. Maar wij doen meer. Wij zijn ook de geschikte partner voor badkamerrenovaties, van afbraak tot oplevering, verbouwingen en renovaties, gyprocwerken en natuursteen. En dit alles voor zowel nieuwbouw als renovatie.

PAUL.TOPS BVBA

Paradijs 24

2360 Oud-Turnhout

0477 / 29.19.72

info@paultops.be

www.paultops.be

PAUL.TOPS bvba is gespecialiseerd in alle gyprocwerken zoals voorzetwanden, scheidingswanden, plafonds, en de afwerking van zolderruimtes, dit voor kleinschalige en middelgrote projecten in nieuwbouw en renovatie. Wij zorgen voor schitterend afgewerkte plafonds en wanden, met een glad, egaal en schilderklaar resultaat.

BSM ALGEMENE RENOVATIEWERKEN

Lijsterweg 23

2380 Ravels

0496 / 54.25.80

info@renovaties-bsm.eu

www.renovatiesbsm.be

BSM Algemene Renovatiewerken zorgt voor de plaatsing van zowel wanden als plafonds in gyproc, en dit in verschillende uitvoeringen zoals brandwerend, vochtwerend of geluidswerend. Gyproc kan perfect gebruikt worden in nieuwbouw en renovatieprojecten. Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

WES BEZETTINGSWERKEN

Herentalsedijk 50

2440 Geel

0472 / 08.55.42

info@wesbezettingswerken.be

www.wesbezettingswerken.be

Wes-bezettingswerken zorgt voor een perfecte afwerking van alle gyprocwerken : wanden, plafonds, het opsplitsen van kamers, het renoveren van een oud huis, …  En wij zorgen voor de verdere interieurafwerking van je kamer met een laminaatvloer , een accentmuur met steenstrips en binnenbepleistering. Wes-bezettingswerken : de beste kwaliteit aan een goede prijs!

PLEISTERWERKEN HANS VAN KERCKHOVEN

Kuilstraat 50

2480 Dessel

0497 / 65.91.52

info@bezettingswerkenvankerckhovenhans.be

www.bezettingswerkenvankerckhovenhans.be

Ben je op zoek naar een professionele bezetter uit de omgeving voor je buiten- en binnenpleisterwerken? Dan heb je de perfecte partner gevonden met Pleisterwerken Hans Van Kerckhoven. Hans heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring in binnenbezetting, buitenbezetting, cementpleister voor kelders en zwembaden, en het plaatsen van gyproc, gyplat en stucanet.