GYPROCWERKEN IN DE KEMPEN

Plafonneringswerken Mintjens

 

Ambachtsstraat 30

2390 Westmalle

 

0479 / 61.61.49

 

info@plafonneringswerkenmintjens.be

www.plafonneringswerkenmintjens.be

 

Mintjens bv : plafonneringswerken - verlaagde plafonds – scheidingswanden - isolatiewerken

 

Met meer dan 85 jaar ervaring is het bieden van een kwaliteitsvolle service één van onze prioriteiten.

Of het nu gaat over isolatiewerken, gyprocwerken, binnenbezettingen, cementbepleistering of buitenbezetting, wij weten er wel raad mee!

Wij werken zowel voor particulieren als aannemers, zowel in bijvoorbeeld privé-woningen, appartementsgebouwen als in bedrijfsruimten.

Sam Van Grambreren

Jan de Knuytstraat 29

2380 Ravels

0478 / 472 594

sam.van.gramberen@telenet.be

www.vloerderravelsturnhout.be

Ben je op zoek naar een professionele vloerder / tegelzetter in de Kempen? Sam Van Gramberen heeft een jarenlange ervaring met allerhande vloer- en tegelwerken in en rondom het huis. Maar wij doen meer. Wij zijn ook de geschikte partner voor badkamerrenovaties, van afbraak tot oplevering, verbouwingen en renovaties, gyprocwerken en natuursteen. En dit alles voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Kenn Snels

Alg. Schrijnwerkerij & Dakwerken

Zondereigen 89

2387 Baarle-Hertog

0499 / 11 26 89

info@schrijnwerkerijsnels.be

www.schrijnwerkerijsnels.be

Houten bijgebouwen, carports, poolhouses, terrasoverkappingen en tuinhuizen worden op maat gemaakt.  Houten vloeren en trappen, stijlvolle binnendeuren en op maat gemaakte kasten.  Ook gyprocwerken in combinatie met isolatie worden uitgevoerd in nieuwbouwwoningen en bij verbouwingen en renovaties. Voor alle algemene schrijnwerken en dakwerken slechts één adres : Schrijnwerkerij Snels.

Algemene schrijnwerkerij BAETENS

Owenslei 49

2400 Mol

0499 / 08 88 71

info@schrijnwerkerijbaetens.be

www.schrijnwerkerijbaetens.be

Schrijnwerkerij Baetens is een jong en dynamisch bedrijf voor alle binnen- en buitentimmerwerken en renovatiewerken.  Wij maken bijgebouwen op maat, pergola’s, carports en overkappingen.  Alle buitenschrijnwerk zoals ramen en deuren nemen we voor onze rekening.  Binnen zorgen we voor deuren en houten vloeren.  Daarnaast doen we ook gyprocwerken zoals het afwerken van zolders.

Bezettingswerken Tom Verhoeven bvba

Kloosterstraat 104 b4

2275 Gierle

0497 / 85 98 58

Verhoeven.tom@skynet.be

www.bezettingswerkentomverhoeven.be

Naast alle bezettingswerken voor nieuwbouw en renovatie, is Bezettingswerken Tom Verhoeven uit Gierle ook dé specialist voor het plaatsen van systeemplafonds en valse wanden. Wil je meer weten over de uitgebreide mogelijkheden? Contacteer Tom voor een vrijblijvend adviesgesprek over Gyproc en Gyplat platen.

Bezettingswerken S-gips bvba

Mosselgoren 54

2440 Geel

0498 / 500 807

info@s-gips.be

www.sgips.be

Bezettingswerken S-Gips is een jong en dynamisch bedrijf uit Geel met meer dan 20 jaar ervaring in alle bepleistering, zowel binnen als buiten. Wij staan klaar om al het pleisterwerk in je woning, binnen en buiten, naar jouw wensen af te werken.  Ook voor renovatiewerken ben je bij ons aan het juiste adres.  We garanderen steeds een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

LOGYP bvba

Vaartstraat 76

2330 Merksplas

0496 / 96.71.13

dieter@bezettingswerkenkempen.be

www.bezettingswerkenkempen.be

Plan je binnenkort verbouwingswerken en zoek je nog een vakman voor de gyproc- en binnenbepleisteringwerken? Logyp bvba is de specialist voor alle gyprocwerken in de Kempen. Bij ons ben je gegarandeerd van vakmanschap met ervaring. Wij zijn trots op het leveren van kwaliteit met een afwerking tot in de puntjes zodat de schilder meteen aan de slag kan.

VAN VLASSELAER HANS bvba

Zammelseweg 60

2440 Geel

0475 / 68 31 52

info@dakrenovatiewerkenvvh.be

www.dakrenovatiewerkenvvh.be

Dak -en renovatiewerken Van Vlasselaer bvba voert alle dakwerken en renovatiewerken uit aan hellende daken en platte daken, met specialiteit "dak over dak".

Alle renovatiewerken aan vloeren, wanden en plafonds worden door ons uitgevoerd.  Daarnaast voeren wij ook totaalrenovaties aan woningen uit.  Van vloeren en wanden tot volledige badkamerrenovaties.

BEZETTINGSWERKEN GORIS

Neerzijde 10

2460 Kasterlee

0477 / 50.27.14

info@bezettingswerkengoris.be

www.bezettingswerken-goris.be

Ben je op zoek naar een professionele vakman om al je gyprocwerken uit te voeren? Bij Bezettingswerken Goris kan je terecht voor de afwerking van je zolder met gyproc, de installatie van een verlaagd plafond en nog veel meer. Wil je je woning opnieuw indelen door de plaatsing van enkele valse wanden? Dat kan met Bezettingswerken Goris!

PLEISTERWERKEN HANS VAN KERCKHOVEN

Kuilstraat 50

2480 Dessel

0497 / 65.91.52

info@bezettingswerkenvankerckhovenhans.be

www.bezettingswerkenvankerckhovenhans.be

Ben je op zoek naar een professionele bezetter uit de omgeving voor je buiten- en binnenpleisterwerken? Dan heb je de perfecte partner gevonden met Pleisterwerken Hans Van Kerckhoven. Hans heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring in binnenbezetting, buitenbezetting, cementpleister voor kelders en zwembaden, en het plaatsen van gyproc, gyplat en stucanet.

ISOGUN

Verstappen Gunter bvba

De Merodedreef 122

2260 Westerlo

0477 / 67 52 44

verstappengunter@telenet.be

www.iso-gun.be

Isogun te Westerlo is dé specialist voor alle bezettingswerken, binnen en buiten. Naast alle pleisterwerken worden ook gyprocwerken uitgevoerd.  Wanden en plafonds worden geplaatst en afgewerkt.  Het interieur wordt, indien gewenst, afgewerkt met mouluren, mortex of tadelakt.  De buitenzijde van je woning kan indien gewenst afgewerkt worden met steenstrips.

ROBIN BROECKX TIMMERWERKEN

Bovenheide 20

2380 Ravels

0494 / 11.78.98

info@timmerwerkenbroeckx.be

www.timmerwerkenbroeckx.be

Heb je plannen voor een nieuw plafond of nieuwe wanden in gyproc? Gyproc biedt tal van voordelen. Een gyproc plafond kan op elke gewenste hoogte geplaatst worden en kan voorzien worden van inbouwspots en leidingen.   Kamers opnieuw indelen kan perfect met gyproc scheidingswanden. Contacteer Timmerwerken Broeckx om jouw plannen te bespreken.

PAUL.TOPS BVBA

Paradijs 24

2360 Oud-Turnhout

0477 / 29.19.72

info@paultops.be

www.paultops.be

PAUL.TOPS bvba is gespecialiseerd in alle gyprocwerken zoals voorzetwanden, scheidingswanden, plafonds, en de afwerking van zolderruimtes, dit voor kleinschalige en middelgrote projecten in nieuwbouw en renovatie. Wij zorgen voor schitterend afgewerkte plafonds en wanden, met een glad, egaal en schilderklaar resultaat.

WES BEZETTINGSWERKEN

Herentalsedijk 50

2440 Geel

0472 / 08.55.42

info@wesbezettingswerken.be

www.wesbezettingswerken.be

Wes-bezettingswerken zorgt voor een perfecte afwerking van alle gyprocwerken : wanden, plafonds, het opsplitsen van kamers, het renoveren van een oud huis, …  En wij zorgen voor de verdere interieurafwerking van je kamer met een laminaatvloer , een accentmuur met steenstrips en binnenbepleistering. Wes-bezettingswerken : de beste kwaliteit aan een goede prijs!