GRONDWERKEN IN DE KEMPEN

BOSSCHAERTS TUINEN

Berkemei 159

2980 Halle-Zoersel

0493 / 622 051

bram@bosschaertstuinen.be

www.bosschaertstuinen.be

Bosschaerts Tuinen is een jong en dynamisch bedrijf dat zich de voorbije jaren gespecialiseerd heeft in tuinaanleg, totaalprojecten en onderhoud.  Niet enkel aanplantingen en gazons maar ook totaalprojecten worden uitgevoerd.  Van het tekenen van een tuinplan tot het plaatsen van afsluitingen en het leggen van opritten en terrassen.  Ook het snoeien en vellen van bomen en snoeien van hagen worden op een professionele manier uitgevoerd.

VAN LOCO BVBA

Broekstraat  27

2440  Geel

0473 / 71 91 85

willy.van.loco@telenet.be

www.vanloco-bvba.be

Van Loco bvba uit Geel is gespecialiseerd in alle grondwerken, graafwerken en afbraakwerken.  Daarnaast zijn zij ook de aangewezen partner voor de plaatsing van waterputten of septische putten.  Ook voor het aanleveren van grond kan je bij Van Loco bvba terecht.  Bekijk de website voor meer informatie.

MEEUS JAN bvba

Wezelakkers 87

2360 Oud-Turnhout

0474 / 567 411

info@grondwerkenmeeus.be

www.grondwerkenmeeus.be

Grond- & afbraakwerken Meeus Jan is een jong en dynamisch bedrijf uit Oud-Turnhout.  Met jarenlange ervaring en een uitgebreid machine- en wagenpark worden alle grond- graaf- en afbraakwerken snel, veilig en correct uitgevoerd.  Ook voor de aanlevering van verschillende soorten grond en containerverhuur kan je bij ons terecht.

ROB ROEFS

Vogelenzang 2/1

2340 Beerse

0475 / 55 80 54

rob.roefs@telenet.be

www.grondwerken-roefsrob.be

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in grondwerken, gazonaanleg en totaalprojecten?  Dan ben je bij Rob Roefs aan het juiste adres. Eén van de specialisaties van Rob Roefs is gazonaanleg.  Daarnaast worden totaalprojecten uitgevoer .  Dit kan gaan van aanplantingen over draadafsluiting tot alle bestratingswerken rondom je woning.

GRONDWERKEN SCHRAUWEN

Wetschot 44

2340 Vlimmeren

0475 / 29 74 33

guy.schrauwen@telenet.be

www.grondwerkenschrauwen.be

Grondwerken Schrauwen uit Vlimmeren is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in grondwerken, graafwerken, afbraakwerken, terreinen bouwrijp maken, wegeniswerken en bestratingswerken.  Als meewerkende zaakvoerder is Guy Schrauwen op elke werf aanwezig en heeft zo de volledige controle over alle werkzaamheden.