GRONDWERKEN IN DE KEMPEN

VERHULST R. bv

Werbeek 43

2470 Retie

0496 / 75 69 36

info@roelverhulst.be

www.roelverhulst.be

Verhulst R. bv te Retie is dé specialist voor alle grondwerken, rioleringswerken en tuinaanleg.  Roel Verhulst heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring.  Alle werken worden steeds uitgevoerd volgens de geldende veiligheidsnormen. Voor de buitenaanleg van je woning bieden wij een volledig totaalproject aan, van tuinaanleg tot het plaatsen van klinkers.

BOSSCHAERTS TUINEN

Berkemei 159

2980 Halle-Zoersel

0493 / 622 051

bram@bosschaertstuinen.be

www.bosschaertstuinen.be

Bosschaerts Tuinen is een jong en dynamisch bedrijf dat zich de voorbije jaren gespecialiseerd heeft in tuinaanleg, totaalprojecten en onderhoud.  Niet enkel aanplantingen en gazons maar ook totaalprojecten worden uitgevoerd.  Van het tekenen van een tuinplan tot het plaatsen van afsluitingen en het leggen van opritten en terrassen.  Ook het snoeien en vellen van bomen en snoeien van hagen worden op een professionele manier uitgevoerd.

KVR-Construct bvba

Arendonksesteenweg 16

2380 Ravels-Eel

0472 / 577 466

info@kvrconstruct.be

www.kvrconstruct.be

KVR-Construct in Ravels-Eel is dé specialist op het gebied van betonboringen, betonzagen en kleine afbraakwerken.  Alle werken worden steeds op een professionele, nauwkeurige en veilige manier uitgevoerd. Met onze diamantboringen boren wij in betonnen vloeren, wanden en plafonds tot een diameter van 350 millimeter. Kleine grond- en afbraakwerken nemen wij ook voor onze rekening.

GRONDWERKEN SCHRAUWEN

Wetschot 44

2340 Vlimmeren

0475 / 29 74 33

guy.schrauwen@telenet.be

www.grondwerkenschrauwen.be

Grondwerken Schrauwen uit Vlimmeren is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in grondwerken, graafwerken, afbraakwerken, terreinen bouwrijp maken, wegeniswerken en bestratingswerken.  Als meewerkende zaakvoerder is Guy Schrauwen op elke werf aanwezig en heeft zo de volledige controle over alle werkzaamheden.

ROB ROEFS

Vogelenzang 2/1

2340 Beerse

0475 / 55 80 54

rob.roefs@telenet.be

www.grondwerken-roefsrob.be

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in grondwerken, gazonaanleg en totaalprojecten?  Dan ben je bij Rob Roefs aan het juiste adres. Eén van de specialisaties van Rob Roefs is gazonaanleg.  Daarnaast worden totaalprojecten uitgevoer .  Dit kan gaan van aanplantingen over draadafsluiting tot alle bestratingswerken rondom je woning.

MEEUS JAN bvba

Wezelakkers 87

2360 Oud-Turnhout

0474 / 567 411

info@grondwerkenmeeus.be

www.grondwerkenmeeus.be

Grond- & afbraakwerken Meeus Jan is een jong en dynamisch bedrijf uit Oud-Turnhout.  Met jarenlange ervaring en een uitgebreid machine- en wagenpark worden alle grond- graaf- en afbraakwerken snel, veilig en correct uitgevoerd.  Ook voor de aanlevering van verschillende soorten grond en containerverhuur kan je bij ons terecht.