GIETVLOEREN IN DE KEMPEN

CIGEST bvba

Pater Declerckstraat 11

2323  Wortel

0497 / 880 121

info@cigest-bvba.be

www.cigestkunststofvloeren.be

Ben je op zoek naar een polyurethaanvloer of epoxyvloer?  Op zoek naar een steentapijt?  Cigest bvba heeft meer dan 20 jaar ervaring in alle kunststofvloeren.  Voor industriële toepassingen en in particuliere woningen.  Polyurethaan en epoxyvloeren werden in het verleden vooral gebruikt in industrie en winkels.  Vandaag de dag komen we deze ook veel tegen in moderne woningen.

PAUL.TOPS BVBA

Paradijs 24

2360 Oud-Turnhout

0477 / 29.19.72

info@paultops.be

www.paultops.be

Heb je graag een naadloze strakke vloer in je nieuwbouwwoning of renovatieproject? Dat kan perfect, met de gietvloeren van PAUL.TOPS bvba. Wij zijn gespecialiseerd in de plaatsing van polyurethaan en epoxy gietvloeren. Indien gewenst, kunnen wij ook uw trap en douchewanden op dezelfde manier behandelen zodat het volledige interieur één mooi, strak geheel vormt.

BETONVLOEREN VATO

Loofven 26

2260 Westerlo

0479 / 52 42 68

vato@telenet.be

www.betonvloerenvato.be

Betonvloeren Vato is dé specialist in Westerlo en omstreken voor het plaatsen van betonvloeren voor binnen en buiten. Betonnen vloeren zijn trendy, robuust, makkelijk in onderhoud, slijtvast en duurzaam. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij je het perfecte advies geven voor jouw betonvloer. Wij garanderen je een betonvloer van topkwaliteit aan een budgetvriendelijke prijs.