GEVELWERKEN IN DE KEMPEN

BERTELS WOODWORKS

Biezenstraat 13

2470 Retie

0498 / 324 125

Yoeri.bertels@telenet.be

www.bertelswoodworks.be

Bij Bertels Woodworks te Retie kan je terecht voor bijgebouwen, binnen- en buitenschrijnwerk.  Wij hebben ons de voorbije jaren gespecialiseerd in houten bijgebouwen. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor alle binnenschrijnwerk. Buiten verzorgen wij ook de gevelbekleding en zetten we op maat gemaakte veranda’s, afdaken en carports.

BART HERMANS BVBA

Algemene Schrijnwerkerij

Veilingstraat 17

2320 Hoogstraten

0474 / 25 65 58

info@schrijnwerkerijbarthermans.be

www.schrijnwerkerijbarthermans.be

Bart Hermans bvba Algemene schrijnwerkerij is gespecialiseerd in alle dakwerken, buiten- en binnenschrijnwerk. Daktimmerwerken, dakbedekking en isolatie voor nieuwbouw en renovatie. Houtskeletbouw woningen of een nieuwe achterbouw in houtskelet volledig op maat. Ook voor alle interieurschrijnwerk voor binnendeuren en kasten of dressings ben je hier aan het juiste adres.

KURT BERCKVENS BVBA

Hoevestraat 19

2340 Beerse

0472 / 72.42.54 (liefst na 17u)

014 / 61.05.87 (liefst na 17u)

www.kurtberckvens.be

Jarenlange ervaring in de verschillende sectoren van de woningbouw heeft ervoor gezorgd dat wij klaar staan om de meest uiteenlopende werken aan je woning uit te voeren.  Een nieuw dak of de renovatie van een oud dak?  Alle hellende daken worden door ons vernieuwd, geplaatst of gerepareerd.  Ook voor onderhouds- werkzaamheden aan een dak kan je bij ons terecht.

Bezettingswerken S-gips bvba Mosselgoren 54

2440 Geel

0498 / 500 807

info@s-gips.be

www.sgips.be

Bezettingswerken S-Gips is een jong en dynamisch bedrijf uit Geel met meer dan 20 jaar ervaring in alle bepleistering, zowel binnen als buiten. Wij staan klaar om al het pleisterwerk in je woning, binnen en buiten, naar jouw wensen af te werken.  Ook voor renovatiewerken ben je bij ons aan het juiste adres.  We garanderen steeds een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

ALEX MEYNEN

Donk 24

2400 Mol

Gsm 0478 / 45 57 12

 info@gevelwerkenmeynen.be

www.gevelwerkenmeynen.be

Gevelwerken en schoorsteenreparaties Meynen is dé specialist in de Kempen voor alle werken aan gevels en schoorstenen. Bij Alex kan je terecht voor alle voegwerken, het professioneel reinigen van gevels, het waterdicht maken van woninggevels en het bestrijden van opkomend vocht.

Alex Meynen repareert of vernieuwt elke schouw maar bouwt ook nieuwe schoorstenen.

ISOGUN

Verstappen Gunter bvba

De Merodedreef 122

2260 Westerlo

0477 / 67 52 44

verstappengunter@telenet.be

www.iso-gun.be

Gunter Verstappen heeft meer dan 20 jaar ervaring in bezettingswerken.  Met een team van vaste en professionele medewerkers staat Isogun garant voor kwaliteit en een hoogwaardige afwerking van elk project.  Er wordt steeds gekozen voor kwalitatieve materialen aan een betaalbare prijs.  Een strikte planning zorgt voor een snelle en correcte oplevering.

Sam Van Grambreren

Jan de Knuytstraat 29

2380 Ravels

0478 / 472 594

sam.van.gramberen@telenet.be

www.vloerderravelsturnhout.be

Ben je op zoek naar een professionele vloerder / tegelzetter in de Kempen? Sam Van Gramberen heeft een jarenlange ervaring met allerhande vloer- en tegelwerken in en rondom het huis. Maar wij doen meer. Wij zijn ook de geschikte partner voor badkamerrenovaties, van afbraak tot oplevering, verbouwingen en renovaties, gyprocwerken en natuursteen. En dit alles voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Dakwerken De Witte BV

Heggelaan 62

2275 Poederlee

Gsm 0496 / 03 39 99

info@dakdewitte.be

www.dakdewitte.be

Dakwerken De Witte BV uit Poederlee is de specialist voor de Kempen voor alle werken aan hellende en platte daken. Maar je kan bij ons ook terecht voor de gevelbekleding in hout, leien of platen. We kunnen ook de gevelbekleding combineren met gevelisolatie voor een energiezuinig resultaat. Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden.

BOUWWERKEN SPRENGHERS

Bel 18

2440 Geel

0497 / 17.68.46

info@bouwwerkensprenghers.be

www.bouwwerkensprenghers.be

Algemene Bouwwerken Sprenghers uit Geel is een zelfstandige bouwonderneming met ruim 20 jaar ervaring in de nieuwbouw van woningen, villa’s en appartementen, renovatiewerken aan bestaande woningen, volledige afwerking van woningen, en gevelrenovaties met steenstrips. Wij zijn een bouwbedrijf dat alles voor je kan uitvoeren, van nieuwbouw tot maatwerk.

VERSTREPEN INDUSTRIE bvba

Langstraat 65

2270 Herenthout

0475 / 80 28 57

info@janverstrepen.be

www.dakengevelwerken-verstrepen.be

Dak- en gevelwerken Verstrepen uit Herenthout is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in alle staalconstructies en gevel- en dakbekleding voor industrie en woningbouw.

Met werven in gans Vlaanderen is Dak- en Gevelwerken Verstrepen dé ideale partner voor elke staalconstructie.  Niet enkel voor industrie maar ook voor woningbouw.

ASFALTDAKWERKEN

Kurt Van Gael bvba

Beemdenstraat 64

2340 Beerse

0499 / 16.97.58

kurt@asfaltdakwerken.be

www.asfaltdakwerken.be

Asfaltdakwerken Kurt Van Gael bvba uit Beerse heeft als dakwerker reeds meer dan 25 jaar ervaring in het installeren, renoveren en herstellen van platte daken met roofing, EPDM en TPO. Daarnaast hebben wij ons ook gespecialiseerd in groendaken, het plaatsen van lichtkoepels, dakisolatie, gevelisolatie, gevelbekleding, en het vervangen of installeren van dakgoten, en dit allemaal voor zowel nieuwbouw als renovatie.

BOUWBEDRIJF LUC SOFFERS bvba

Bergen 71

2370 Arendonk

0477 / 38.52.57 – 014 / 43.38.86

luc.soffers@skynet.be

www.bouwbedrijflucsoffers.be

Bouwbedrijf Luc Soffers bvba uit Arendonk helpt je graag verder bij het realiseren van je droomwoning. Bij ons kan je steeds rekenen op vakmanschap en kwalitatieve materialen zodat elk bouwproject tot in de perfectie afgewerkt zal worden. Luc Soffers is gespecialiseerd in de ruwbouw en het metselwerk, renovaties van metselwerk en gevels, en verbouwingen.

JACOBS DAKWERKEN

Heidijk 52

2340 Vlimmeren

0494 / 14.28.20

info@jacobsdakwerken.be

www.jacobsdakwerken.be

Voor alle daktimmerwerken, dakisolatie, dakbedekking en gevelbekleding. Na meerdere jaren ervaring te hebben opgedaan, heeft Jonas Jacobs besloten om te starten als zelfstandige dakwerker. Zijn bedrijf, Jacobs Dakwerken, staat garant voor een uitstekende kwaliteit en service. Voor een dak groot of klein, moet je bij Jacobs Dakwerken zijn!

ROBIN BROECKX TIMMERWERKEN

Bovenheide 20

2380 Ravels

0494 / 11.78.98

info@timmerwerkenbroeckx.be

www.timmerwerkenbroeckx.be

Plannen voor een nieuwbouwwoning? Of voor een renovatieproject? Neem dan zeker contact op met Robin Broeckx Timmerwerken. Robin is een gediplomeerd schrijnwerker met specialisaties in houtskeletbouw, daktimmerwerken en dakbedekking, houten binnendeuren en vloeren, houten carports en poolhouses, en gevelbekleding in hout en Trespa.