ELEKTRICITEIT IN DE KEMPEN

W&D Ele-Sec

Meerheide 31

2980 Zoersel

0475 / 77 62 37

walter.ele-sec@hotmail.com

www.wendele-sec.be

W&D Ele-Sec te Zoersel is dé specialist op het vlak van elektriciteitswerken en sectionaalpoorten.  Ook herstellingen en renovatie van elektrische installaties in oude woningen nemen wij voor onze rekening. Ons bedrijf plaatst sectionaalpoorten in woningen en garages.  Ook voor de reparatie van je bestaande sectionaalpoort of voor poortautomatisatie kan je bij ons terecht.

M & M Elektro

Geelseweg 10

2250 Olen

0472 / 760 760

tom@menmelektro.be

www.menmelektro.be

Tom Mertens van M&M Elektro te Olen is dé aangewezen partner voor de installatie, reparatie en onderhoud van alle elektrische installaties.

Voor nieuwbouwwoningen, verbouwingen en renovatieprojecten zorgen wij voor een energiezuinige installatie, al of niet voorzien van ledverlichting.  Ook voor herstellingen, onderhoudswerkzaamheden en reparaties kan je bij Tom terecht.

ELECTRO SVEN

Ter Voort 198A

2260 Westerlo

0498 / 10 07 99

info@electrosven.be

www.elektrosven.be

Bij Elektro Sven te Westerlo kan je terecht voor alle elektriciteitswerken: elektrische installaties voor nieuwbouw, vernieuwing van bestaande elektriciteit bij verbouwingen en renovaties, energiezuinige verlichtingssystemen, herstellingen, groot en klein. Daarnaast hebben wij ons de voorbije jaren ook toegelegd op de verhuur van elektrisch materiaal voor evenementen en de verkoop van elektrisch materiaal voor zelfbouwers.

Remeysen P. bvba

Bredaseweg 31

2381 Weelde-Statie

Tel.: 014 / 65 89 17

info@verwarmingremeysen.be

www.verwarmingremeysen.be

Centrale Verwarming Paul Remeysen bvba uit Weelde is gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties, sanitair, elektriciteitswerken en ventilatietechnieken.  Volledige installaties worden steeds correct en binnen de afgesproken termijn opgeleverd.  Voor het onderhoud, reparaties en depannages van alle merken staan ze dagelijks klaar.

BD ELEKTRO bvba

Oudegodstraat 27

2370 Arendonk

0476 / 35 12 53

info@bd-elektro.be

www.bd-elektro.be

Bart Daemen van BD Elektro uit Arendonk is door zijn jarenlange ervaring uw betrouwbare partner voor alle algemene elektriciteitswerken, woningventilatie, smarthome, poortautomatisatie en betonboringen, voor nieuwbouw en renovatie. Voor zowel installatie als service, onderhoud en herstellingen kan u bij hem terecht.

LUMICA

Heidehuizen 57

2400 Mol

0499 / 749 708

info@lumica.be

www.lumica-warmtepompen.be

Lumica uit Mol heeft zich als elektriciteitsbedrijf de voorbije jaren gespecialiseerd in de installatie van warmtepompen, airconditioning, algemene elektriciteitswerken, domotica, zonnepanelen en poortautomatisatie.  Als gecertificeerd koeltechnisch bedrijf hebben zij de nodige opleidingen gevolgd en kunnen zij professioneel advies geven voor de beste installatie in je woning.

MVU-ELEKTRO BVBA

Oude Beersebaan 12

2300 Turnhout

0473 / 85.46.69

info@mvu-elektro.be

www.mvuelektro.be

Op zoek naar een domotica installatie voor je woning?  MVU-Elektro is als professioneel domotica installateur de specialist voor Turnhout en omstreken.  Wij verzorgen de volledige installatie van a tot z. Wij luisteren naar wat je verwachtingen zijn van een domotica installatie en kunnen je als professioneel installateur adviseren en bijstaan met raad en daad.

NIVELEC

Oostmalsebaan 26

2275 Lille

0475 / 57 61 62

info@nivelec.be

www.niv-elec.be

Bij Nivelec te Lille kan u terecht voor alle algemene elektriciteitswerken, domotica en verlichtingsinstallaties.  Alle werken worden uitgevoerd volgens de huidige reglementen en wetgeving.  Zo bent u bij Nivelec steeds verzekerd van een professionele aanpak.  Van ontwerp tot oplevering.  Nivelec is sinds 2005 een betrouwbare partner voor alle elektriciteitswerken waarbij service, veiligheid en kwaliteit voorop staan.

E.K.S.G.

Marckstraat 12

2330 Merksplas

0477 / 44.62.73

info@eksg.be

www.eksg-airco.be

Bij E.K.S.G. kan u terecht voor alle elektriciteitswerken. Of het nu gaat om de volledige elektriciteitsinstallatie in een nieuwbouw woning of de renovatie van een bestaande elektrische installatie in uw bestaand huis. Wij doen ook industriële installaties, automatisatie en domotica. U kan bij ons ook terecht voor alle verlichting. Wij plaatsen alle binnen- en buitenverlichting.