DAKWERKEN IN DE KEMPEN

E.A. TOTAAL BOUW

Stwg op Zevendonk 13E

2300 Turnhout

0471 / 36 31 88

info@eabouw.be

www.eabouw.be

E.A. Totaal Bouw is dé specialist voor alle nieuwbouw, verbouwingen en renovatieprojecten. Contacteer ons voor afbraakwerken, ruwbouw en metselwerken, plaatsen en herstellen van platten daken,   bezettingswerken, nieuwe badkamers en verwarmingsinstallaties, elektriciteitswerken, vloeren en schilderwerken.

POELS Projects

Sint Rochusstraat 14

2340 Beerse

0498 / 48 79 89

info@poelsprojects.be

www.poelsprojects.be

POELS Projects: dé specialist voor alle klus- en renovatiewerken, vloer- en tegelwerken en badkamerrenovaties. Wij plaatsen wand- en tegelvloeren, binnen en buiten.  Alle karwei- en renovatiewerken in en rond je woning voeren wij uit.  Van metselwerken tot werken aan platte daken.  Wij zijn gespecialiseerd in totale badkamerrenovaties. En je kan bij ons terecht voor zaag- en afplakwerk van houten kasten en kastdeuren.

TIMMERBEDRIJF EVT

Chaamseweg 25

B-2387 Baarle Hertog

0031/651 299 403

eddy.versmissen@telenet.be

www.timmerbedrijfevt.be

Timmerbedrijf EVT te Baarle Hertog / Baarle Nassau is dé specialist voor alle dakwerken, buitenschrijnwerkerij en buitenmeubilair.  Alles wordt in eigen atelier vervaardigd.  Elk project is steeds volledig maatwerk.  Van een terrasoverkapping, bijgebouw, poolhouse of buitenkeuken tot buitenmeubilair.  Eddy Versmissen heeft meer dan 30 jaar ervaring en voert alle werkzaamheden steeds zelf mee uit.

Kenn Snels

Alg.Schrijnwerkerij & Dakwerken

Zondereigen 89

2387 Baarle-Hertog

0499 / 11 26 89

info@schrijnwerkerijsnels.be

www.schrijnwerkerijsnels.be

Schrijnwerkerij Snels te Zondereigen: voor alle dakwerken, buiten- en binnenschrijnwerk.

Voor alle dakwerken bij nieuwbouw en renovatie kan je bij ons terecht.  Niet enkel dakpannen, ook daktimmerwerken, dakgoten en afvoerbuizen nemen we voor onze rekening.  Voor zowel hellende als platte daken.

BART HERMANS BVBA

Algemene Schrijnwerkerij

Veilingstraat 17

2320 Hoogstraten

0474 / 25 65 58

info@schrijnwerkerijbarthermans.be

www.schrijnwerkerijbarthermans.be

Bart Hermans bvba Algemene schrijnwerkerij is gespecialiseerd in alle dakwerken, buiten- en binnenschrijnwerk. Daktimmerwerken, dakbedekking en isolatie voor nieuwbouw en renovatie. Houtskeletbouw woningen of een nieuwe achterbouw in houtskelet volledig op maat. Ook voor alle interieurschrijnwerk voor binnendeuren en kasten of dressings ben je hier aan het juiste adres.

ADC bvba

Walter Hermans

Dr. Luyckxstraat 3

2250 Olen

0477 / 406 993

info@adc-bvba.be

www.adcbvba.be

Dakwerk is maatwerk.  Walter Hermans heeft meer dan 25 jaar ervaring in alle dakwerken: hellende en platte daken, van nieuwbouw en renovatie tot reparaties.  Steeds worden de beste materialen gebruikt om tot een duurzame afwerking te komen.  Met Walter als zelfwerkend zaakvoerder, ben je verzekerd van een correcte en tijdige oplevering van elke werf.

Dakwerken De Witte BV

Heggelaan 62

2275 Poederlee

Gsm 0496 / 03 39 99

info@dakdewitte.be

www.dakdewitte.be

Dakwerken De Witte BV uit Poederlee is de specialist voor de Kempen voor alle werken aan hellende en platte daken. Naast het plaatsen van nieuwe daken, staan wij ook klaar voor herstellingen, reparaties en renovatiewerkzaamheden. Wij plaatsen ook velux ramen, dakisolatie en doen alle zinkwerken aan het dak.

VGS bvba - algemene schrijnwerkerij

Achtel 23

2310 Rijkevorsel

Gsm 0496 / 95 58 76

stef@vgsschrijnwerkerij.be

www.vgsschrijnwerkerij.be

VGS bvba – Algemene schrijnwerkerij te Rijkevorsel is de specialist voor alle binnen- en buitenschrijnwerk op maat.  Twee generaties, meer dan 25 jaar ervaring en een zaakvoerder die op elke werf aanwezig is staan garant voor een perfecte oplevering van elk project. Wil je graag bouwen of verbouwen met hét natuurlijke product bij uitstek? Wij vervaardigen alle maatwerk in hout in eigen atelier.

ROBIN BROECKX TIMMERWERKEN

Bovenheide 20

2380 Ravels

0494 / 11.78.98

info@timmerwerkenbroeckx.be

www.timmerwerkenbroeckx.be

Plannen voor een nieuwbouwwoning? Of voor een renovatieproject? Neem dan zeker contact op met Robin Broeckx Timmerwerken. Robin is een gediplomeerd schrijnwerker met specialisaties in houtskeletbouw, daktimmerwerken en dakbedekking, houten binnendeuren en vloeren, houten carports en poolhouses, en gevelbekleding in hout en Trespa.

Algemene Schrijnwerkerij

Van den Broek bvba

Turnhoutseweg 56

2381 Weelde

Gsm 0475 / 90 81 51

freddy@vandenbroek-bvba.be

www.schrijnwerkerijvandenbroek.be

Ben je op zoek naar een schrijnwerkerij of timmerbedrijf waar je terecht kan voor alle timmerwerken in en rond je woning?  Wij zijn gespecialiseerd in keukens, kasten op maat, ramen en deuren, daktimmerwerken en zolderafwerking. Zowel voor particulieren als bedrijven. Ook totaalprojecten zoals het inrichten van een Bed & Breakfast behoort tot onze mogelijkheden.

VERSTREPEN INDUSTRIE bvba

Langstraat 65

2270 Herenthout

0475 / 80 28 57

info@janverstrepen.be

www.dakengevelwerken-verstrepen.be

Dak- en gevelwerken Verstrepen uit Herenthout is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in alle staalconstructies en gevel- en dakbekleding voor industrie en woningbouw.

Met werven in gans Vlaanderen is Dak- en Gevelwerken Verstrepen dé ideale partner voor elke staalconstructie.  Niet enkel voor industrie maar ook voor woningbouw.

VAN VLASSELAER HANS bvba

Zammelseweg 60

2440 Geel

0475 / 68 31 52

info@dakrenovatiewerkenvvh.be

www.dakrenovatiewerkenvvh.be

Dak -en renovatiewerken Van Vlasselaer bvba voert alle dakwerken en renovatiewerken uit aan hellende daken en platte daken, met specialiteit "dak over dak".

Alle renovatiewerken aan vloeren, wanden en plafonds worden door ons uitgevoerd.  Daarnaast voeren wij ook totaalrenovaties aan woningen uit.  Van vloeren en wanden tot volledige badkamerrenovaties.

ASFALTDAKWERKEN

Kurt Van Gael bvba

Beemdenstraat 64

2340 Beerse

0499 / 16.97.58

kurt@asfaltdakwerken.be

www.asfaltdakwerken.be

Asfaltdakwerken Kurt Van Gael bvba uit Beerse heeft als dakwerker reeds meer dan 25 jaar ervaring in het installeren, renoveren en herstellen van platte daken met roofing, EPDM en TPO. Daarnaast hebben wij ons ook gespecialiseerd in groendaken, het plaatsen van lichtkoepels, dakisolatie, gevelisolatie, gevelbekleding, en het vervangen of installeren van dakgoten, en dit allemaal voor zowel nieuwbouw als renovatie.

KURT BERCKVENS BVBA

Hoevestraat 19

2340 Beerse

0472 / 72.42.54 (liefst na 17u)

014 / 61.05.87 (liefst na 17u)

www.kurtberckvens.be

Jarenlange ervaring in de verschillende sectoren van de woningbouw heeft ervoor gezorgd dat wij klaar staan om de meest uiteenlopende werken aan je woning uit te voeren.  Een nieuw dak of de renovatie van een oud dak?  Alle hellende daken worden door ons vernieuwd, geplaatst of gerepareerd.  Ook voor onderhouds- werkzaamheden aan een dak kan je bij ons terecht.

JACOBS DAKWERKEN

Heidijk 52

2340 Vlimmeren

0494 / 14.28.20

info@jacobsdakwerken.be

www.jacobsdakwerken.be

Voor alle daktimmerwerken, dakisolatie, dakbedekking en gevelbekleding. Na meerdere jaren ervaring te hebben opgedaan, heeft Jonas Jacobs besloten om te starten als zelfstandige dakwerker. Zijn bedrijf, Jacobs Dakwerken, staat garant voor een uitstekende kwaliteit en service. Voor een dak groot of klein, moet je bij Jacobs Dakwerken zijn!