BEVEILIGING EN DOMOTICA IN DE KEMPEN

BD ELEKTRO bvba

Oudegodstraat 27

2370 Arendonk

0476/35 12 53

info@bd-elektro.be

www.bd-elektro.be

Bart Daemen van BD Elektro uit Arendonk is door zijn jarenlange ervaring uw betrouwbare partner voor alle algemene elektriciteitswerken, woningventilatie, smarthome, poortautomatisatie en betonboringen, voor nieuwbouw en renovatie. Voor zowel installatie als service, onderhoud en herstellingen kan u bij hem terecht.

LUMICA

Heidehuizen 57

2400 Mol

0499 / 749 708

info@lumica.be

www.lumica-warmtepompen.be

Lumica uit Mol heeft zich als elektriciteitsbedrijf de voorbije jaren gespecialiseerd in de installatie van warmtepompen, airconditioning, algemene elektriciteitswerken, domotica, zonnepanelen en poortautomatisatie.  Als gecertificeerd koeltechnisch bedrijf hebben zij de nodige opleidingen gevolgd en kunnen zij professioneel advies geven voor de beste installatie in je woning.

MVU-ELEKTRO BVBA

Oude Beersebaan 12

2300 Turnhout

0473 / 85.46.69

info@mvu-elektro.be

www.mvuelektro.be

Op zoek naar een domotica installatie voor je woning?  MVU-Elektro is als professioneel domotica installateur de specialist voor Turnhout en omstreken.  Wij verzorgen de volledige installatie van a tot z. Wij luisteren naar wat je verwachtingen zijn van een domotica installatie en kunnen je als professioneel installateur adviseren en bijstaan met raad en daad.

NIVELEC

Oostmalsebaan 26

2275 Lille

0475 / 57 61 62

info@nivelec.be

www.niv-elec.be

Bij Nivelec te Lille kan u terecht voor alle algemene elektriciteitswerken, domotica en verlichtingsinstallaties.  Alle werken worden uitgevoerd volgens de huidige reglementen en wetgeving.  Zo bent u bij Nivelec steeds verzekerd van een professionele aanpak.  Van ontwerp tot oplevering.  Nivelec is sinds 2005 een betrouwbare partner voor alle elektriciteitswerken waarbij service, veiligheid en kwaliteit voorop staan.