BEVEILIGING EN DOMOTICA IN DE KEMPEN

VEDELEK

Lothar Van der Eycken

Boelsdijk 1 – 2400 Mol

0494 / 10 58 54

info@vedelek.be

www.vedelek.be

Heb je bouw- of verbouwplannen?  Denk je aan een domotica-installatie voor je nieuwe woning?  Wil je graag advies over de uitgebreide mogelijkheden met KNX domotica?  Dan ben je bij Vedelek te Mol aan het juiste adres.  In een persoonlijk gesprek luisteren we naar jullie wensen, geven advies over de uitgebreide mogelijkheden en maken een voorstel op maat van je woning en budget.

LUMICA

Heidehuizen 57

2400 Mol

0499 / 749 708

info@lumica.be

www.lumica-warmtepompen.be

Lumica uit Mol heeft zich als elektriciteitsbedrijf de voorbije jaren gespecialiseerd in de installatie van warmtepompen, airconditioning, algemene elektriciteitswerken, domotica, zonnepanelen en poortautomatisatie.  Als gecertificeerd koeltechnisch bedrijf hebben zij de nodige opleidingen gevolgd en kunnen zij professioneel advies geven voor de beste installatie in je woning.

MVU-ELEKTRO BVBA

Oude Beersebaan 12

2300 Turnhout

0473 / 85.46.69

info@mvu-elektro.be

www.mvuelektro.be

Op zoek naar een domotica installatie voor je woning?  MVU-Elektro is als professioneel domotica installateur de specialist voor Turnhout en omstreken.  Wij verzorgen de volledige installatie van a tot z. Wij luisteren naar wat je verwachtingen zijn van een domotica installatie en kunnen je als professioneel installateur adviseren en bijstaan met raad en daad.

NIVELEC

Oostmalsebaan 26

2275 Lille

0475 / 57 61 62

info@nivelec.be

www.niv-elec.be

Bij Nivelec te Lille kan u terecht voor alle algemene elektriciteitswerken, domotica en verlichtingsinstallaties.  Alle werken worden uitgevoerd volgens de huidige reglementen en wetgeving.  Zo bent u bij Nivelec steeds verzekerd van een professionele aanpak.  Van ontwerp tot oplevering.  Nivelec is sinds 2005 een betrouwbare partner voor alle elektriciteitswerken waarbij service, veiligheid en kwaliteit voorop staan.