BADKAMERS IN DE KEMPEN

WOUTERS NICK

Beemdenstraat 2 bus 2

2340  Beerse

0496 / 96.43.11

info@nickwouterssanitair.be

www.nickwouterssanitair.be

Ben je aan het bouwen of verbouwen? En heb je iemand nodig voor je verwarmingsinstallatie, sanitair, woningventilatie of hernieuwbaar energiesysteem? Neem dan zeker contact op met Wouters Nick Sanitair & verwarming. Na 10 jaar ervaring in verwarming en sanitair, heeft Nick in 2015 de éénmanszaak  Wouters Nick  Sanitair & verwarming opgestart.

DN TECHNIEKEN

Ploegstraat 2

2360 Oud-Turnhout

0486 / 23 62 60

info@dntechnieken.be

www.dntechnieken.be

Wij installeren milieuvriendelijke en energiezuinige verwarmingstoestellen in nieuwbouw en bestaande woningen.  Ook alle sanitaire installaties en badkamerrenovaties nemen wij voor onze rekening. Ben je op zoek naar een airco voor je woonkamer, slaapkamer of kantoor?  Dan ben je bij DN Technieken aan het juiste adres.  Ook voor ventilatietechnieken kan je bij ons terecht.

BATHING SOLUTIONS

Het Laar 37

2340 Vlimmeren

0474 / 684 412

info@bathingsolutions.be

www.bathingsolutions.be

Bij BATHING Solutions te Beerse kan je terecht voor een nieuwe badkamer van A tot Z.  Naast het plaatsen van badkamers in nieuwbouwwoningen doen wij ook alle badkamerrenovaties in bestaande woningen. Maak van je luxe badkamer een privé wellness ervaring met sauna, jacuzzi, infraroodcabine of Sunshower.

KORENO-RENOVATIE

Boomsesteenweg 440,

2610 Wilrijk

03 / 337.45.20

info@koreno-renovatie.be

www.koreno-renovatie.be

Koreno-renovatie is dé specialist in totaalrenovaties, vernieuwingen en verbouwingen van appartementen, woningen en villa’s. Het volledige ontwerp en de coördinatie wordt in eigen beheer gedaan. Onze teams van vakmannen staan klaar om alle jobs professioneel uit te voeren. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of kom langs in onze showroom op de Boomsesteenweg 440 in Wilrijk. Open 7 dagen op 7.

DANNY MERMANS bvba

Ploegstraat 2

2360 Oud-Turnhout

0486 / 23 62 60

info@dannymermans.be

www.dannymermans.be

Danny Mermans bvba bestaat uit een team van 5 ervaren loodgieters, gespecialiseerd in alle sanitair, verwarming, woningventilatie, hernieuwbare energie en badkamerrenovaties. Dit voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, voor installaties en herstellingen. Ook voor industrie en grote bouwprojecten is Danny Mermans bvba dé betrouwbare vakman.

DAVE HERRIJGERS

Turnhoutsebaan 103

2470 Retie

0476 / 29.82.42

info@herrijgersinterieur.be

www.herrijgers-interieur.be

Herrijgers Interieur heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in volledige binnenhuisprojecten zoals keukens, badkamers, maatkasten en totaalrenovaties. Wij streven ernaar om kwaliteit en vakmanschap aan te bieden aan onze klanten en om zo hun interieurdromen te kunnen waarmaken.

G&S TECHNICS

Het Laar 37

2340 Vlimmeren

0474 / 68.44.12

info@gnstechnics.be

www.gnstechnics.be

Wij vernieuwen uw badkamer van a tot z, van afbraak tot oplevering.  Wij starten met de afbraak van de oude badkamer, zorgen voor een nieuwe vloer en wandtegels, passen de elektriciteit aan indien nodig en werken uw nieuwe badkamer af tot in de puntjes.

E.A. TOTAAL BOUW

Stwg op Zevendonk 13E

2300 Turnhout

0471 / 36 31 88

info@eabouw.be

www.eabouw.be

E.A. Totaal Bouw is dé specialist voor alle nieuwbouw, verbouwingen en renovatieprojecten. Contacteer ons voor afbraakwerken, ruwbouw en metselwerken, plaatsen en herstellen van platten daken,   bezettingswerken, nieuwe badkamers en verwarmingsinstallaties, elektriciteitswerken, vloeren en schilderwerken.

MOORKENS GEERT GCV

Pleintje 34

2460 Tielen

0476 / 33.92.77 – 014 / 55.28.35

info@moorkensverwarming.be

www.moorkensverwarming.be

Heb je plannen voor een nieuwe badkamer? Dan ben je bij Geert Moorkens aan het juiste adres. Wij zorgen niet enkel voor de plaatsing, maar geven je graag advies over de inrichting van je nieuwe badkamer. Wat is de beste indeling? Waar kan de afvoer liggen? Hoe gaan de leidingen liggen? Samen met jouw keuze van toestellen, zorgen we voor jouw droombadkamer.

WIM KREYNEN BV

Molenberg 47

2460 Tielen

0496 / 653 970

info@wimkreynen.be

www.wimkreynen.be

Voor alle sanitaire en verwarmingsinstallaties: Wim Kreynen BV.  Ook alle reparaties worden vakkundig uitgevoerd en ook voor kleine werken kan je me steeds contacteren.  Naast het installeren van nieuwe verwarmingsketels heb ik mij gespecialiseerd in ketelrenovatie. Wil je besparen op je bouwbudget?  Denk dan aan zelfbouw en installeer de sanitaire- of verwarmingsinstallatie zelf.  Uiteraard met advies en begeleiding.

Geysels bvba Algemene bouwwerken

Heerestraat 55

2360 Oud-Turnhout

0487 / 18 99 08

info@bouwwerkengeysels.be

www.bouwwerkengeysels.be

Totaalrenovatie Daems uit Beerse heeft een jarenlange ervaring in alle renovatie- en verbouwingswerken.  Elk huis, appartement of villa wordt door ons verbouwd tot een volledig nieuwe woning.  Ook voor verbouwingswerken of vernieuwingswerken aan commerciële ruimtes zoals kantoren of winkels, ben je bij ons aan het juiste adres.

W.S.K.S. Team bvba

Meergoorstraat 1

2340 Beerse

Gsm 0475 / 71 99 38

john@totaalrenovatiedaems.be

www.totaalrenovatiedaems.be

Totaalrenovatie Daems uit Beerse heeft een jarenlange ervaring in alle renovatie- en verbouwingswerken.  Elk huis, appartement of villa wordt door ons verbouwd tot een volledig nieuwe woning.  Ook voor verbouwingswerken of vernieuwingswerken aan commerciële ruimtes zoals kantoren of winkels, ben je bij ons aan het juiste adres.

SEGERS JEF bvba

Steenweg op Weelde 11

2330 Merksplas

Gsm 0499 / 24 04 84

info@loodgieterij-segers.be

www.loodgieterij-segers.be

Ben je op zoek naar een loodgieter waar Service met een hoofdletter geschreven wordt?  Dan ben je bij Jef Segers uit Merksplas aan het juiste adres. Wij verzorgen zowel de nieuwe installatie als herstellingen en onderhoud aan sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties, warmtepompen en ventilatietechnieken.

Verwarming Van Beeck Gert

Pastoor Carpentierstraat 2

2340 Beerse

0476 / 50 58 14

info@verwarmingvanbeeck.be

www.verwarmingvanbeeck.be

Gert Van Beeck uit Beerse is als gecertificeerd Cerga installateur de aangewezen persoon voor een professionele plaatsing, reparatie en herstelling van elke verwarmingsinstallatie. Ook kan je bij hem terecht voor sanitair, badkamerrenovaties en hernieuwbare energiebronnen zoals zonneboilers en warmtepompen. Op zoek naar een professionele loodgieter? Bel Gert.

DAVY GEVERS

Gierlestraat 6C

2387 Baarle-Hertog

0497 / 31.33.88

info@schrijnwerkerij-gevers.be

www.schrijnwerkerij-gevers.be

Bij Schrijnwerkerij Gevers kan je terecht voor alle binnenschrijnwerk.  Van vloer tot plafond.  Ook voor gyprocwerken en totaalprojecten kan je terecht.  Met een team van vakmensen, van loodgieter tot elektricien, zorgen ze voor een goede opvolging en een oplevering volgens planning. Voor alle projecten op maat : kasten, keukens, badkamers, vloeren, deuren en bijgebouwen.

STEVEN DAEMS

Laar 2018

2440 Geel

Gsm 0494 / 800 363

info@bouwwerkenstevendaems.be

www.bouwwerkenstevendaems.be

Bouwwerken Steven Daems uit Geel is met meer dan 25 jaar bouwervaring de aangewezen partner voor alle ruwbouwwerken (nieuwbouw, verbouwingen, renovaties), chape en bezettingswerken, badkamerrenovaties van A tot Z, vloer-en tegelwerken en karweiwerken. Alle werken worden uitgevoerd door een team van professionele vakmensen.

CVL LOODTS BVBA

Mariëndal 17

2400 Mol

014 / 37.11.39

info@verwarmingloodts.be

www.verwarmingloodts.be

BVBA Loodts : slechts 1 adres voor verwarming, sanitair, woningventilatie en zonneboilers.   Met meer dan 40 jaar ervaring weet Marcel Loodts waar hij over praat. Bij BVBA Loodts kan je terecht voor nieuwbouw installaties in huizen, villa’s en appartementen.  Ook voor de verbouwing, vernieuwing en renovatie van installaties in bestaande woningen.

COMEET+

Ben Hendrickx

2300  Turnhout

0478 / 78.91.24

info@comeetverwarming.be

www.comeetverwarming.be

Sanitair : badkamer renoveren, verbouwing of herstelling van uw sanitaire installaties. U wenst een nieuwe badkamer? Wij doen niet enkel reparaties maar vernieuwen, indien gewenst, uw volledige badkamer.  Kiest u voor een bad of een inloop douche?  Wij beginnen met het afbreken van uw oude badkamer en zorgen voor een volledig afgewerkte, nieuwe badkamer.

POELS Projects

Sint Rochusstraat 14

2340 Beerse

0498 / 48 79 89

info@poelsprojects.be

www.poelsprojects.be

POELS Projects: dé specialist voor alle klus- en renovatiewerken, vloer- en tegelwerken en badkamerrenovaties. Wij plaatsen wand- en tegelvloeren, binnen en buiten.  Alle karwei- en renovatiewerken in en rond je woning voeren wij uit.  Van metselwerken tot werken aan platte daken.  Wij zijn gespecialiseerd in totale badkamerrenovaties. En je kan bij ons terecht voor zaag- en afplakwerk van houten kasten en kastdeuren.

LUC VERHAEREN bvba

Hendrik van Zellestraat 15

2360 Oud-Turnhout

0488 / 48 40 43

info@lvbadkamerrenovatie.be

www.lvbadkamerrenovatie.be

Je droomt al langer van die nieuwe badkamer?  LV Badkamerrenovatie is de specialist voor Turnhout en omstreken voor jouw nieuwe badkamer.  In nauw overleg plannen we de volledige renovatie van je badkamer: van afbraak tot oplevering.  Uiteraard zorg ik ervoor dat al het afval verdwijnt en alles tot in de puntjes afgewerkt wordt: de nieuwe vloer, wandtegels, verlichting, sanitaire toestellen en toebehoren.

NEVELSTEEN  JEF bvba

Heieinde 22/1

2260 Oevel-Westerlo

0475 / 50 18 75

info@verwarmingjefnevelsteen.be

www.verwarmingjefnevelsteen.be

Op zoek naar een professioneel installateur voor een nieuwe verwarmingsinstallatie, sanitair, woningventilatie of hernieuwbaar energiesysteem?

Voor totaalprojecten zoals badkamerrenovaties werkt Jef samen met een ploeg van vakmensen en coördineert hij alle werken.  Bij deze werken is Jef dan ook het enige aanspreekpunt en zorgt hij ervoor dat alles vlot verloopt.

Sam Van Grambreren

Jan de Knuytstraat 29

2380 Ravels

0478 / 472 594

sam.van.gramberen@telenet.be

www.vloerderravelsturnhout.be

Ben je op zoek naar een professionele vloerder / tegelzetter in de Kempen? Sam Van Gramberen heeft een jarenlange ervaring met allerhande vloer- en tegelwerken in en rondom het huis. Maar wij doen meer. Wij zijn ook de geschikte partner voor badkamerrenovaties, van afbraak tot oplevering, verbouwingen en renovaties, gyprocwerken en natuursteen. En dit alles voor zowel nieuwbouw als renovatie.