AANNEMERS IN DE KEMPEN

E.A. TOTAAL BOUW

Stwg op Zevendonk 13E

2300 Turnhout

0471 / 36 31 88

info@eabouw.be

www.eabouw.be

E.A. Totaal Bouw is dé specialist voor alle nieuwbouw, verbouwingen en renovatieprojecten. Contacteer ons voor afbraakwerken, ruwbouw en metselwerken, plaatsen en herstellen van platten daken,   bezettingswerken, nieuwe badkamers en verwarmingsinstallaties, elektriciteitswerken, vloeren en schilderwerken.

KRIS VAN LOOVEREN BV

Bleken 14

2990 Wuustwezel

0479 / 80.96.45

info@krisvanlooveren.be

www.krisvanlooveren.be

Kwaliteit staat voorop bij Algemene Bouwwerken Kris Van Looveren. We zijn een jong en dynamisch bedrijf met zelfwerkend patroon en 5 gemotiveerde werkkrachten. Wij bewijzen dit reeds jaren door onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze.

Geysels bvba Algemene bouwwerken

Absheide 1-1

2340  Beerse

0487 / 18 99 08

info@bouwwerkengeysels.be

www.bouwwerkengeysels.be

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf waar je terecht kan voor alle algemene bouwwerken?  Dan ben je bij Geysels Algemene bouwwerken uit Beerse aan het juiste adres.  Van nieuwbouw en verbouwingswerken tot metselwerken en vloer- en tegelwerken.  Simon Geysels staat met raad en daad klaar voor een professionele uitwerking van elk bouw- of verbouwproject en alle renovatiewerken.

W.S.K.S. Team bvba

Meergoorstraat 1

2340 Beerse

Gsm 0475 / 71 99 38

john@totaalrenovatiedaems.be

www.totaalrenovatiedaems.be

Totaalrenovatie Daems uit Beerse heeft een jarenlange ervaring in alle renovatie- en verbouwingswerken.  Elk huis, appartement of villa wordt door ons verbouwd tot een volledig nieuwe woning.  Ook voor verbouwingswerken of vernieuwingswerken aan commerciële ruimtes zoals kantoren of winkels, ben je bij ons aan het juiste adres.

ALGEMENE BOUWWERKEN ROBBEN BVBA

Kastelein 101

2300 Turnhout

Gsm 0474 / 63 56 52

info@bouwwerkenrobben.be

www.bouwwerkenrobben.be

Algemene Bouwwerken Robben bvba te Turnhout bouwt jouw droomwoning op maat van je wensen en budget.  Nick Robben en zijn team staan garant voor kwaliteit, vakmanschap en service aan een correcte prijs. Alle ruwbouwwerken van kelder tot dak worden door ons uitgevoerd.  Naast nieuwbouwwoningen, doen wij alle verbouwingen en renovatiewerken aan bestaande huizen.

STEVEN DAEMS

Laar 2018

2440 Geel

Gsm 0494 / 800 363

info@bouwwerkenstevendaems.be

www.bouwwerkenstevendaems.be

Bouwwerken Steven Daems uit Geel is met meer dan 25 jaar bouwervaring de aangewezen partner voor alle ruwbouwwerken (nieuwbouw, verbouwingen, renovaties), chape en bezettingswerken, badkamerrenovaties van A tot Z, vloer-en tegelwerken en karweiwerken. Alle werken worden uitgevoerd door een team van professionele vakmensen.

ALG. BOUWWERKEN COERTJENS Bvba

Heidries 1

2320 Hoogstraten

0475 / 29 07 85

info@bouwwerkencoertjens.be

www.bouwwerkencoertjens.be

Algemene Bouwwerken Coertjens bvba te Hoogstraten is gespecialiseerd in ruwbouw, verbouwingen, herstellingen en onderhoudswerkzaamheden aan alle industriële gebouwen, fabrieken en kantoorruimtes.

Daarnaast bouwen wij ook particuliere woningen in alle verschillende bouwstijlen: klassiek of modern, pastoriestijl of strak.

Sam Van Grambreren

Jan de Knuytstraat 29

2380 Ravels

0478 / 472 594

sam.van.gramberen@telenet.be

www.vloerderravelsturnhout.be

Ben je op zoek naar een professionele vloerder / tegelzetter in de Kempen? Sam Van Gramberen heeft een jarenlange ervaring met allerhande vloer- en tegelwerken in en rondom het huis. Maar wij doen meer. Wij zijn ook de geschikte partner voor badkamerrenovaties, van afbraak tot oplevering, verbouwingen en renovaties, gyprocwerken en natuursteen. En dit alles voor zowel nieuwbouw als renovatie.

BOUWWERKEN SPRENGHERS

Bel 18

2440 Geel

0497 / 17.68.46

info@bouwwerkensprenghers.be

www.bouwwerkensprenghers.be

Algemene Bouwwerken Sprenghers uit Geel is een zelfstandige bouwonderneming met ruim 20 jaar ervaring in de nieuwbouw van woningen, villa’s en appartementen, renovatiewerken aan bestaande woningen, volledige afwerking van woningen, en gevelrenovaties met steenstrips. Wij zijn een bouwbedrijf dat alles voor je kan uitvoeren, van nieuwbouw tot maatwerk.

BD-Bouw bvba

Achterlee 4

2460 Lichtaart

0496 / 85 34 30

info@bd-bouwbvba.be

www.bdbouwbvba.be

BD-Bouw uit Lichtaart is een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van nieuwbouw en renovatiewerken. Wij zijn een klein bedrijf waardoor de zaakvoerder altijd mee aanwezig is op de werf . Wij leveren hoogstaande en duurzame oplossingen voor nieuwbouwprojecten, ruwbouw, ruwbouw winddicht of sleutel op de deur, van kleine tot grote ééngezinswoningen en appartementen.

ROBIN BROECKX TIMMERWERKEN

Bovenheide 20

2380 Ravels

0494 / 11.78.98

info@timmerwerkenbroeckx.be

www.timmerwerkenbroeckx.be

Plannen voor een nieuwbouwwoning? Of voor een renovatieproject? Neem dan zeker contact op met Robin Broeckx Timmerwerken. Robin is een gediplomeerd schrijnwerker met specialisaties in houtskeletbouw, daktimmerwerken en dakbedekking, houten binnendeuren en vloeren, houten carports en poolhouses, en gevelbekleding in hout en Trespa.

BOUWBEDRIJF LUC SOFFERS bvba

Bergen 71

2370 Arendonk

0477 / 38.52.57 – 014 / 43.38.86

luc.soffers@skynet.be

www.bouwbedrijflucsoffers.be

Bouwbedrijf Luc Soffers bvba uit Arendonk helpt je graag verder bij het realiseren van je droomwoning. Bij ons kan je steeds rekenen op vakmanschap en kwalitatieve materialen zodat elk bouwproject tot in de perfectie afgewerkt zal worden.

Luc Soffers heeft reeds jarenlang ervaring in de ruwbouw en het metselwerk.

Van Gestel – Van Peer bvba

Poederleeseweg 101

2275 Lille

014 / 88.24.84

svgestel@skynet.be

www.vangestelvanpeer.be

Ga je een woning of appartementsgebouw bouwen? Of heb je een verbouwing van je bestaande woning gepland? Zoek je een ervaren stukadoor voor de binnenbepleistering van je nieuwbouw of bestaande woning? Vertrouw dan op de expertise van geregistreerd aannemersbedrijf Van Gestel – Van Peer bvba uit Lille.

Algemene Bouwwerken Nauwelaers

Theo Coertjenslaan 19

2960 Brecht

0476 / 25 54 97

info@abwn.be

www.algemenebouwwerkennauwelaers.be

Algemene Bouwwerken Nauwelaers is een jong en dynamisch bedrijf, gestart in 2008. Zaakvoerder Koen Nauwelaers is zelf steeds aanwezig op de werf, samen met een team van vakbekwame vakmensen in de bouw. Als geregistreerd aannemer zijn zij gespecialiseerd in de ruwbouw van nieuwbouwwoningen, villa’s en appartementen maar ook voor verbouwingen kan je bij hen terecht.