AANNEMERS IN DE KEMPEN

TOTAL BUILD BV

Industrieweg 24 bus 2

2390 Malle

0473 /681 242 (Kevin Schoors)

info@totalbuildmalle.be

www.totalbuildmalle.be

Voor alle verbouwingen en renovatiewerken: Total Build te Malle.  Elke woning wordt door ons totaal gerenoveerd en verbouwd.  Van binnenafbraak en rioleringswerken tot een nieuwe achterbouw of aanbouw.  Wij voeren alle sanitaire werken uit, plaatsen verwarming en zorgen voor nieuwe schrijnwerkerij. Nieuwe vloeren en gyprocwanden worden geplaatst. Bezettingswerken en schilderwerken worden uitgevoerd. Drie zaakvoerders met een jarenlange ervaring in de bouwsector.

Geysels bvba Algemene bouwwerken

Heerestraat 55

2360 Oud-Turnhout

0487 / 18 99 08

info@bouwwerkengeysels.be

www.bouwwerkengeysels.be

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf waar je terecht kan voor alle algemene bouwwerken?  Dan ben je bij Geysels Algemene bouwwerken uit Oud-Turnhout aan het juiste adres.  Van nieuwbouw en verbouwingswerken tot metselwerken en vloer- en tegelwerken.  Simon Geysels staat met raad en daad klaar voor een professionele uitwerking van elk bouw- of verbouwproject en alle renovatiewerken.

W.S.K.S. Team bvba

Oostmalseweg 82

2340 Beerse

Gsm 0475 / 71 99 38

john@totaalrenovatiedaems.be

www.totaalrenovatiedaems.be

Totaalrenovatie Daems uit Beerse heeft een jarenlange ervaring in alle renovatie- en verbouwingswerken.  Elk huis, appartement of villa wordt door ons verbouwd tot een volledig nieuwe woning.  Ook voor verbouwingswerken of vernieuwingswerken aan commerciële ruimtes zoals kantoren of winkels, ben je bij ons aan het juiste adres.

ALGEMENE BOUWWERKEN ROBBEN BVBA

Kastelein 101

2300 Turnhout

Gsm 0474 / 63 56 52

info@bouwwerkenrobben.be

www.bouwwerkenrobben.be

Algemene Bouwwerken Robben bvba te Turnhout bouwt jouw droomwoning op maat van je wensen en budget.  Nick Robben en zijn team staan garant voor kwaliteit, vakmanschap en service aan een correcte prijs. Alle ruwbouwwerken van kelder tot dak worden door ons uitgevoerd.  Naast nieuwbouwwoningen, doen wij alle verbouwingen en renovatiewerken aan bestaande huizen.

STEVEN DAEMS

Laar 2018

2440 Geel

Gsm 0494 / 800 363

info@bouwwerkenstevendaems.be

www.bouwwerkenstevendaems.be

Bouwwerken Steven Daems uit Geel is met meer dan 25 jaar bouwervaring de aangewezen partner voor alle ruwbouwwerken (nieuwbouw, verbouwingen, renovaties), chape en bezettingswerken, badkamerrenovaties van A tot Z, vloer-en tegelwerken en karweiwerken. Alle werken worden uitgevoerd door een team van professionele vakmensen.

ALG. BOUWWERKEN COERTJENS Bvba

Heidries 1

2320 Hoogstraten

0475 / 29 07 85

info@bouwwerkencoertjens.be

www.bouwwerkencoertjens.be

Algemene Bouwwerken Coertjens bvba te Hoogstraten is gespecialiseerd in ruwbouw, verbouwingen, herstellingen en onderhoudswerkzaamheden aan alle industriële gebouwen, fabrieken en kantoorruimtes.

Daarnaast bouwen wij ook particuliere woningen in alle verschillende bouwstijlen: klassiek of modern, pastoriestijl of strak.

EBANISTA GEVELBEKLEDING bvba

Moestoemaatheide 21

2440 Geel

014 / 75 35 28

info@ebanista.be

www.ebanistagevelbekleding.be

Ebanista uit Geel heeft zich de voorbije jaren gespecialiseerd in het plaatsen van gevelbekleding in diverse materialen, isoleren van gevels en zolders, verbouwingswerken, aanleg van terrassen in hout en kunststof en het bouwen van dierenverblijven en stallen.  Door hun jarenlange ervaring leveren zij professioneel werk af en zal je versteld staan van het resultaat.

BOUWWERKEN SPRENGHERS

Bel 18

2440 Geel

0497 / 17.68.46

info@bouwwerkensprenghers.be

www.bouwwerkensprenghers.be

Algemene Bouwwerken Sprenghers uit Geel is een zelfstandige bouwonderneming met ruim 20 jaar ervaring in de nieuwbouw van woningen, villa’s en appartementen, renovatiewerken aan bestaande woningen, volledige afwerking van woningen, en gevelrenovaties met steenstrips. Wij zijn een bouwbedrijf dat alles voor je kan uitvoeren, van nieuwbouw tot maatwerk.

Sam Van Grambreren

Jan de Knuytstraat 29

2380 Ravels

0478 / 472 594

sam.van.gramberen@telenet.be

www.vloerderravelsturnhout.be

Ben je op zoek naar een professionele vloerder / tegelzetter in de Kempen? Sam Van Gramberen heeft een jarenlange ervaring met allerhande vloer- en tegelwerken in en rondom het huis. Maar wij doen meer. Wij zijn ook de geschikte partner voor badkamerrenovaties, van afbraak tot oplevering, verbouwingen en renovaties, gyprocwerken en natuursteen. En dit alles voor zowel nieuwbouw als renovatie.

ECONSTRUCT cv

Zeven Heerdgangen 6

2440 Geel

0484 / 24 04 97

to@econstruct.biz

www.econstructbouw.be

Econstruct uit Geel is een dynamisch bouwbedrijf gespecialiseerd in duurzame houtskeletbouw voor nieuwbouw en renovaties.  Econstruct werkt enkel met kwalitatieve materialen en houtsoorten zodat wij voor elk project een duurzame woning of verbouwing kunnen garanderen. Bij ons kan je rekenen op een energiezuinige woning met een perfecte afwerking, volledig op maat van jouw wensen.

BD-Bouw bvba

Achterlee 4

2460 Lichtaart

0496 / 85 34 30

info@bd-bouwbvba.be

www.bdbouwbvba.be

BD-Bouw uit Lichtaart is een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van nieuwbouw en renovatiewerken. Wij zijn een klein bedrijf waardoor de zaakvoerder altijd mee aanwezig is op de werf . Wij leveren hoogstaande en duurzame oplossingen voor nieuwbouwprojecten, ruwbouw, ruwbouw winddicht of sleutel op de deur, van kleine tot grote ééngezinswoningen en appartementen.

RAWEBO bvba

Turnhoutsebaan 121

2390 Malle

Raf : 0475 / 36 81 84

Werner : 0477 / 44 71 16

rawebo@telenet.be

www.rawebouw.be

Rawebo bvba uit Malle is gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen en verbouwingsprojecten. Ga je een nieuwe woning bouwen? Of wil je je bestaande woning verbouwen? Dan is Rawebo bvba jouw partner! Wij hebben een jarenlange ervaring in de ruwbouw van woningen en renovatiewerken.

KRIS VAN LOOVEREN BVBA

Bleken 14

2990 Wuustwezel

0479 / 80.96.45

info@krisvanlooveren.be

www.krisvanlooveren.be

Kwaliteit staat voorop bij Algemene Bouwwerken Kris Van Looveren. We zijn een jong en dynamisch bedrijf met zelfwerkend patroon en 4 gemotiveerde werkkrachten. Wij bewijzen dit reeds jaren door onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze.

ROBIN BROECKX TIMMERWERKEN

Bovenheide 20

2380 Ravels

0494 / 11.78.98

info@timmerwerkenbroeckx.be

www.timmerwerkenbroeckx.be

Plannen voor een nieuwbouwwoning? Of voor een renovatieproject? Neem dan zeker contact op met Robin Broeckx Timmerwerken. Robin is een gediplomeerd schrijnwerker met specialisaties in houtskeletbouw, daktimmerwerken en dakbedekking, houten binnendeuren en vloeren, houten carports en poolhouses, en gevelbekleding in hout en Trespa.

PABLO RENO bvba

Kerkenhoek 34

2340 Vlimmeren

0497 / 71.21.18

Patrickblockx1@gmail.com

www.pablorenovatiewerken.be

Pablo Reno bvba uit Vlimmeren is een familiebedrijf gespecialiseerd in algemene renovatiewerken voor huizen en appartementen, badkamerrenovaties, chapewerken en vloeren voor zowel binnen als buiten. Daarnaast doen zij ook alle nieuwbouw bouwwerken.

Van Gestel – Van Peer bvba

Poederleeseweg 101

2275 Lille

014 / 88.24.84

svgestel@skynet.be

www.vangestelvanpeer.be

Ga je een woning of appartementsgebouw bouwen? Of heb je een verbouwing van je bestaande woning gepland? Zoek je een ervaren stukadoor voor de binnenbepleistering van je nieuwbouw of bestaande woning? Vertrouw dan op de expertise van geregistreerd aannemersbedrijf Van Gestel – Van Peer bvba uit Lille.

BOUWBEDRIJF LUC SOFFERS bvba

Bergen 71

2370 Arendonk

0477 / 38.52.57 – 014 / 43.38.86

luc.soffers@skynet.be

www.bouwbedrijflucsoffers.be

Bouwbedrijf Luc Soffers bvba uit Arendonk helpt je graag verder bij het realiseren van je droomwoning. Bij ons kan je steeds rekenen op vakmanschap en kwalitatieve materialen zodat elk bouwproject tot in de perfectie afgewerkt zal worden.

Luc Soffers heeft reeds jarenlang ervaring in de ruwbouw en het metselwerk.

Algemene Bouwwerken Nauwelaers

Eyndovensteenweg 70

2960 Brecht

0476 / 25 54 97

info@abwn.be

www.algemenebouwwerkennauwelaers.be

Algemene Bouwwerken Nauwelaers is een jong en dynamisch bedrijf, gestart in 2008. Zaakvoerder Koen Nauwelaers is zelf steeds aanwezig op de werf, samen met een team van vakbekwame vakmensen in de bouw. Als geregistreerd aannemer zijn zij gespecialiseerd in de ruwbouw van nieuwbouwwoningen, villa’s en appartementen maar ook voor verbouwingen kan je bij hen terecht.