TUINAANLEG EN TUINONTWERP IN DE KEMPEN

JDR VERBOUWINGEN

Magerman 8

2360 Oud-Turnhout

0498 / 36 09 72

info@jdrverbouwingen.be

www.jdrverbouwingen.be

JDR Verbouwingen uit Oud-Turnhout is dé specialist op het gebied van verbouwingswerken, gyprocwerken, badkamerrenovaties, tuinaanleg, kunstgras, grasmatten, dakwerken, onderhoud en reparatie van platte daken. Joeri is uw enige aanspreekpunt voor alle werken. Daardoor kan hij een correcte en stipte oplevering garanderen van elke werf of verbouwing.

ROB ROEFS

Vogelenzang 2/1

2340 Beerse

0475 / 55 80 54

rob.roefs@telenet.be

www.grondwerken-roefsrob.be

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in grondwerken, gazonaanleg en totaalprojecten?  Dan ben je bij Rob Roefs aan het juiste adres. Eén van de specialisaties van Rob Roefs is gazonaanleg.  Daarnaast worden totaalprojecten uitgevoer .  Dit kan gaan van aanplantingen over draadafsluiting tot alle bestratingswerken rondom je woning.

NICKY TUINAANLEG

Hoogstraatsebaan 43/4

2390 Oostmalle

0496 / 44.39.32

info@nickytuinaanleg.be

www.nicky-tuinaanleg.be

Nicky Tuinaanleg verzorgt een totaalconcept voor tuinen en groenvoorzieningen. Vanaf het ontwerp via de aanleg tot het onderhoud, en dit zowel voor particulieren als bedrijven.

Naast tuinaanplanting zorgen wij ook voor bestratingen zoals opritten en terrassen, houten constructies zoals terrassen en carports, omheiningen, tuinverlichting en pergola’s