SCHRIJNWERKERS IN DE KEMPEN

VHB Schrijnwerkerij bvba

Toekomstlaan 17

2340 Beerse

Gsm 0476 / 97 16 60

jan.vhb@telenet.be

www.vhbschrijnwerkerij.be

Bij VHB schrijnwerkerij te Beerse kan je terecht voor alle binnendeuren op maat, gemaakt in eigen atelier.  Naast alle schilderdeuren op maat maken wij ook brandwerende deuren, designdeuren en landelijke eiken deuren.  Het resultaat zijn unieke deuren.  Alle deuren die je bij ons bestelt, worden rechtstreeks in ons eigen atelier op maat vervaardigd, zonder tussenpersonen.

VGS bvba - algemene schrijnwerkerij

Achtel 23

2310 Rijkevorsel

Gsm 0496 / 95 58 76

stef@vgsschrijnwerkerij.be

www.vgsschrijnwerkerij.be

VGS bvba – Algemene schrijnwerkerij te Rijkevorsel is de specialist voor alle binnen- en buitenschrijnwerk op maat.  Twee generaties, meer dan 25 jaar ervaring en een zaakvoerder die op elke werf aanwezig is staan garant voor een perfecte oplevering van elk project. Wil je graag bouwen of verbouwen met hét natuurlijke product bij uitstek? Wij vervaardigen alle maatwerk in hout in eigen atelier.

Algemene Schrijnwerkerij Van den Broek bvba

Turnhoutseweg 56

2381 Weelde

Gsm 0475 / 90 81 51

freddy@vandenbroek-bvba.be

www.schrijnwerkerijvandenbroek.be

Ben je op zoek naar een schrijnwerkerij of timmerbedrijf waar je terecht kan voor alle timmerwerken in en rond je woning?  Wij zijn gespecialiseerd in keukens, kasten op maat, ramen en deuren, daktimmerwerken en zolderafwerking. Zowel voor particulieren als bedrijven. Ook totaalprojecten zoals het inrichten van een Bed & Breakfast behoort tot onze mogelijkheden.

DAVY GEVERS

Gierlestraat 6C

2387 Baarle-Hertog

0497 / 31.33.88

info@schrijnwerkerij-gevers.be

www.schrijnwerkerij-gevers.be

Bij Schrijnwerkerij Gevers kan je terecht voor alle binnenschrijnwerk.  Van vloer tot plafond.  Ook voor gyprocwerken en totaalprojecten kan je terecht.

Voor alle projecten op maat : kasten, keukens, badkamers, vloeren, deuren en bijgebouwen.  Slechts één adres : Schrijnwerkerij Gevers.

KORENO-RENOVATIE

Boomsesteenweg 440,

2610 Wilrijk

03 / 337.45.20

info@koreno-renovatie.be

www.koreno-renovatie.be

Koreno is de specialist in keukens, badkamers, dressings, maatkasten en interieur-inrichting in zowel nieuwbouw als renovatie.  Ook zijn wij gespecialiseerd in Totaal-renovatie, zoals onder andere afbraakwerken, plaatsen van poutrel's, binnen-metselwerken, elektriciteitswerken, sanitairwerken, centrale verwarming, chape-werken, vloer- & wandtegels, parket, gyprocwerken, enz.

ROBIN BROECKX TIMMERWERKEN

Bovenheide 20

2380 Ravels

0494 / 11.78.98

info@timmerwerkenbroeckx.be

www.timmerwerkenbroeckx.be

Naast houtskeletbouw en algemene dakwerken kan je bij Robin Broeckx ook terecht voor allerhande timmer- en schrijnwerken zoals binnendeuren in hout, houten vloeren, houten carports en poolhouses, gyprocwerken en gevelbekleding in hout en Trespa. En dit voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. Contacteer ons voor meer informatie en een offerte op maat.

LEEMANS BVBA

Klein Ravels 120

2380 Ravels

0477 / 86.88.52

leemansbvba@telenet.be

www.schrijnwerkerturnhout.be

Leemans Bvba uit Ravels doet zoveel meer dan enkel schrijnwerkerij. Wij realiseren al je dromen van a tot z, van schrijnwerkerij tot totaalrenovatie.  Of het nu gaat om een klassieke of moderne woning.  Van een kast op maat tot een volledige verbouwing. Droom je van een nieuwe keuken?  Heb je nood aan kasten op maat?  Is het dak van je woning aan vernieuwing toe?  Bel ons nu!

BSM ALGEMENE RENOVATIEWERKEN

Lijsterweg 23

2380 Ravels

0496 / 54.25.80

info@renovaties-bsm.eu

www.renovatiesbsm.be

Ben je je woning aan het renoveren? Wij zijn gespecialiseerd in algemeen schrijnwerk zoals het op maat maken van dressings, badkamerkasten, keukens, trappen. Een nieuwe interieurinrichting voor je kantoor? Ook daar kunnen we je mee verder helpen. Bel BSM Algemene Renovatiewerken voor een verbouwing zonder zorgen!

DAVE HERRIJGERS

Turnhoutsebaan 103

2470 Retie

0476 / 29.82.42

info@herrijgersinterieur.be

www.herrijgers-interieur.be

Herrijgers Interieur heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in volledige binnenhuisprojecten zoals keukens, badkamers, maatkasten en totaalrenovaties. Wij streven ernaar om kwaliteit en vakmanschap aan te bieden aan onze klanten en om zo hun interieurdromen te kunnen waarmaken.