SCHILDEREN EN BEHANGEN IN DE KEMPEN

Afdekservice.be

Muizenvenstraat 6

2300 Turnhout

014 / 67 94 47

info@afdekservice.be

www.afdekservice.be

Afdekservice.be is dé specialist voor de levering en professionele plaatsing van alle afdekmaterialen en beschermmaterialen voor vloeren, trappen, wanden, deurstijlen en ramen tijdens de verschillende fases van het bouwproces bij nieuwbouw, verbouwing en renovatie. Ook voor de bescherming van vloeren van sporthallen tijdens beurzen en evenementen kan u rekenen op onze professionele diensten.

Texture Painting

Muizenvenstraat 6

2300 Turnhout

014 / 67 94 47

info@texturepainting.be

www.texturepainting.be

Als zaakvoerder van Texture Painting heeft Ronny Wuyts een duidelijk doel voor ogen, namelijk elke dag opnieuw schilderwerken van een hoogwaardige kwaliteit aanbieden. Texture painting staat garant voor een verzorgde afwerking met oog voor detail. Texture Painting is onder andere de specialist in Microtopping en daarnaast ontwerpen wij onze eigen kalktechnieken.

SCHILDER- EN DECORATIEWERKEN RAEYMAKERS KIM

Koningin Fabiolalaan 21

2360 Oud-Turnhout

0499 / 36.79.91

info@sdrk.be

www.sdrk.be

Heb je schilderplannen? Neem dan zeker contact op met SDRK uit Oud-Turnhout. Met onze jarenlange ervaring, uitstekend vakmanschap, oog voor detail en het gebruik van enkel topproducten zorgen wij voor een duurzaam eindresultaat met garantie voor kwaliteit. Je kan bij ons terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken, decoratieve verftechnieken en behangwerken.

FRANCIS FIJNSCHILDERS BVBA

Rubensstraat 5

2330 Merksplas

0491 / 50.60.89

info@francisfijnschilders.be

www.francisfijnschilders.be

Francis Fijnschilders bvba is een professioneel schildersbedrijf met een team van 5 vakmensen en een meewerkend zaakvoerder. 6 professionele vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring: de garantie dat alle projecten, groot en klein, schilderen, behangen en kaleien, op korte termijn tot in de perfectie afgewerkt worden.

SCHILDERSBEDRIJF VAN GORP BVBA

Ambachtstraat 7

2360 Oud-Turnhout

014 / 45.02.71

info@vangorpbvba.be

www.schildersbedrijfvangorp.be

Zoekt u een schildersbedrijf dat meer doet dan verf op gevels aanbrengen? Schildersbedrijf Van Gorp heeft meer dan 50 jaar ervaring in alle schilder en behangwerken, schildertechnieken en vloerbekleding.  Met een uitgebreid team van professionele, in huis opgeleide, fijnschilders zorgen wij steeds voor een snelle en correcte oplevering.  Wij werken voor particulieren, bedrijven, scholen en ziekenhuizen.