ELEKTRICITEIT IN DE KEMPEN

Remeysen P. bvba

Bredaseweg 31

2381 Weelde-Statie

Tel.: 014 / 65 89 17

info@verwarmingremeysen.be

www.verwarmingremeysen.be

Centrale Verwarming Paul Remeysen bvba uit Weelde is gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties, sanitair, elektriciteitswerken en ventilatietechnieken.  Volledige installaties worden steeds correct en binnen de afgesproken termijn opgeleverd.  Voor het onderhoud, reparaties en depannages van alle merken staan ze dagelijks klaar.

BD ELEKTRO bvba

Oudegodstraat 27

2370 Arendonk

0476 / 35 12 53

info@bd-elektro.be

www.bd-elektro.be

Bart Daemen van BD Elektro uit Arendonk is door zijn jarenlange ervaring uw betrouwbare partner voor alle algemene elektriciteitswerken, woningventilatie, smarthome, poortautomatisatie en betonboringen, voor nieuwbouw en renovatie. Voor zowel installatie als service, onderhoud en herstellingen kan u bij hem terecht.

LUMICA

Heidehuizen 57

2400 Mol

0499 / 749 708

info@lumica.be

www.lumica-warmtepompen.be

Lumica uit Mol heeft zich als elektriciteitsbedrijf de voorbije jaren gespecialiseerd in de installatie van warmtepompen, airconditioning, algemene elektriciteitswerken, domotica, zonnepanelen en poortautomatisatie.  Als gecertificeerd koeltechnisch bedrijf hebben zij de nodige opleidingen gevolgd en kunnen zij professioneel advies geven voor de beste installatie in je woning.

G-MATIC

Ven 22A

2250 Olen

0477 / 84 11 83

info@gmatic.be

www.g-matic.be

G-Matic is een consultancy bedrijf dat gespecialiseerd is in software ontwikkeling voor industriële automatische projecten, automatisering van machines en PLC sturingen.  Het programmeren van PLC, HMI, SCADA, drives en andere specifieke instrumentatie behoren allemaal tot het standaard takenpakket. Daarnaast kan G-Matic ook gecontacteerd worden voor machine- en prototypebouw van standalone machines.

JB-ELEKTRONICS

Goorkens 1

2200 Herentals

0478 / 23 10 35

info@jb-elektronics.be

www.jbelektronics.be

JB-Elektronics uit Herentals is een betrouwbare en gedreven partner voor alle professionele elektriciteitswerken, voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, voor particulieren en bedrijven. Heb je een elektrieker nodig voor een renovatie? Of is je nieuwbouw bijna klaar? Wij verzorgen de volledige elektrische installaties, onderhoud en herstellingen, voor woningen, appartementen en bedrijven.

MVU-ELEKTRO BVBA

Oude Beersebaan 12

2300 Turnhout

0473 / 85.46.69

info@mvu-elektro.be

www.mvuelektro.be

Op zoek naar een domotica installatie voor je woning?  MVU-Elektro is als professioneel domotica installateur de specialist voor Turnhout en omstreken.  Wij verzorgen de volledige installatie van a tot z. Wij luisteren naar wat je verwachtingen zijn van een domotica installatie en kunnen je als professioneel installateur adviseren en bijstaan met raad en daad.

E.K.S.G.

Marckstraat 12

2330 Merksplas

0477 / 44.62.73

info@eksg.be

www.eksg-airco.be

Bij E.K.S.G. kan u terecht voor alle elektriciteitswerken. Of het nu gaat om de volledige elektriciteitsinstallatie in een nieuwbouw woning of de renovatie van een bestaande elektrische installatie in uw bestaand huis. Wij doen ook industriële installaties, automatisatie en domotica. U kan bij ons ook terecht voor alle verlichting. Wij plaatsen alle binnen- en buitenverlichting.

NIVELEC

Oostmalsebaan 26

2275 Lille

0475 / 57 61 62

info@nivelec.be

www.niv-elec.be

Bij Nivelec te Lille kan u terecht voor alle algemene elektriciteitswerken, domotica en verlichtingsinstallaties.  Alle werken worden uitgevoerd volgens de huidige reglementen en wetgeving.  Zo bent u bij Nivelec steeds verzekerd van een professionele aanpak.  Van ontwerp tot oplevering.  Nivelec is sinds 2005 een betrouwbare partner voor alle elektriciteitswerken waarbij service, veiligheid en kwaliteit voorop staan.